Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Els benjamins d'handbol guanyen a La Floresta

    L'equip de benjamins A d'handbol van quedar primers en la seva categoria al torneig que se celebrà diumenge 17 de juny a Can Llobet, a La Floresta. Va ser una victòria qualificable gairebé com a èpica ja que l'equip només tenia sis jugadors, quan la major part dels seus contrincants tenien una banqueta que permetia fer canvis molt sovint. Tot i això, l'equip del Maragall es va imposar (en alguns casos amb resultats molt ajustats) per davant del Ferran i Clua i de l'Avenç. En el torneig també van prendre part un equip d'alevins i un altre de benjamins, també molt curt de jugadors. D'altra banda, es va estrenar un nombrós grup de prebenjamins, que juntament amb alguns jugadors del Collserola va  disputar diversos partits d'allò més divertits en els quals ja començaven a despuntar algunes figures.(vegeu imatges a l'àlbum)   

  • Segon partit d'handbol de pares

    Per segon any consecutiu, més d'una quinzena de pares i mares dels equips de benjamins i alevins d'handbol de l'escola van posar-se calça curta per jugar un amistós d'handbol a la pista de l'escola. Va ser el passat 14 de juny, en un intens partit de dues parts interminables parts entre els equips dels blancs i dels negres. Uns amb més gràcia que d'altres, però tots amb ganes de passar-ho bé, l'enfrontament acabà amb victòria dels negres, amb més d'una caiguda, amb algun fetge que sortia per la boca i amb el compromís que el curs que ve se celebrin més partits d'aquest tipus. I l'Oswaldo va repartir medalles! (vegeu fotos a l'àlbum)