Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

AMPA de l'escola Joan Maragall - Page 2

 • Nova junta de l'AMPA per al curs 2017-2018

  El passat 27 d'octubre de 2017 es va celebrar l'Assemblea General de l’AMPA, on es va procedir a escollir la nova junta directiva. 

   

  Formen part d’aquesta Junta:

  President: Eduard Pla

  Vicepresident: Alfredo Vellido

  Secretari: Ricard Pons

  Tresorera: Claudia Sanguinetti

  Vocals: Mònica Portabella, Noelia Garcia, Mariona Tomàs, Aitana Tula, Marta Pasquin, Meritxell Bonet

 • 11e Mercat de segona mà

  El proper 4 de novembre tindrà lloc l'11e Mercat de segona mà de l'escola Joan Maragall, obert per a totes les famílies.

  Us hi esperem! 

 • 100 anys de l'arribada del tren a Sant Cugat

  Aquest mes d'octubre celebrem 100 anys de l'arribada del tren a Sant Cugat i s'estan preparant un munt d'activitats per celebrar-ho.
   
  Anoteu a les agendes:
  Dissabte 28 d'11 a 14h a la plaça de l'Om: taller de creació de trens amb materials reciclats, joc del tren gegant i racó de contes
   
  Diumenge 29 a les 11.30 a la plaça Octavià. Gran cercavila festiva. Viatjarem al Sant Cugat de 1917 amb banda de música, teatre, Lindy Hop... i molt més. Veniu disfressats d'època!
   
  Trobareu tota la informació a santcugat.cat/activitat/festa-del-centenari
  Us hi esperem amb molta il.lusió!

 • Festa de Benvinguda P3

  Els nens i nenes de P4, i les seves families, han organitzat una festa de benvinguda per a tots els nens i nenes de P3 i les seves families el divendres 6 d'octubre del 2017.

  Aquí una selecció de fotografies de la gran festa de benvinguda :

   

 • Dimarts 3 d'octubre convocada jornada de vaga general

  Benvolgudes famílies,
   
  Demà dimarts 3 d'octubre hi ha convocada una jornada de vaga general a Catalunya.
   
  Una majoria dels/de les mestres de l´escola fent ús del dret individual de vaga, hem decidit adherir-nos a aquesta jornada a favor dels valors que treballem a l´escola: drets humans, no violència, democràcia, respecte i Pau.
   
  L'escola obrirà garantint uns serveis mínims. El servei de menjador també oferirà els serveis mínims.
   
  Se suspenen les activitats extraescolars.
   
   
  Sant Cugat del Vallès, 2 d´octubre de 2017.
   
  Cordialment,
   
   
  Equip directiu de l'escola Joan Maragall

 • Taller Experimental "Plantes Mutants"

  El curs passat (2016-2017) els alumnes de 5è de l'Escola Joan Maragall van participar d'aquest taller al CRAG de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest any hi tornem! Us deixem una petita mostra!

  Audiovisual del Taller Experimental “Plantes Mutants” realitzat al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) CSIC-IRTA-UAB-UB al maig del 2017. Aquest taller ha estat dissenyat conjuntament pel CRAG i el Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

  El projecte “Plantes Mutants” ha estat finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FCT-16-10825) i pel Programa Severo Ochoa de Centres d’Excel·lència en R&D 2016-2019 (SEV‐2015‐0533), ambdós del Ministeri d’Economia i Competitivitat.


  Audiovisual del Taller Experimental “Plantes Mutants” realitzat al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) CSIC-IRTA-UAB-UB al maig del 2017. Aquest taller ha estat dissenyat conjuntament pel CRAG i el Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

  El projecte “Plantes Mutants” ha estat finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FCT-16-10825) i pel Programa Severo Ochoa de Centres d’Excel·lència en R&D 2016-2019 (SEV‐2015‐0533), ambdós del Ministeri d’Economia i Competitivitat.

   

 • Cercavila d’escoles

  Aquesta activitat es fa cada dos anys i la fan coordinadament la colla de Geganters, les escoles, les Ampes i l’Ajuntament (la regidoria de Cultura i la d’Educació). A més també comptem amb la col·laboració de comerços de la ciutat que proporcionen el berenar o esmorzar per als assistents. La colla s’encarrega del disseny dels cartells, i dels obsequis per a les escoles.

  A la primera Cercavila, l’any 2007, van participar 6 escoles de Sant Cugat i en la cinquena edició, l’any 2015, hi van participar 15 escoles i tres entitats.

  En Pere i la Mariona són els gegantons de la nostra escola i aquest any han estat molt contents perquè el cercavila va ser tot un èxit.

  Un pare de l'escola fotògraf ens ha fet arribar aquestes fotografies molt maques del cercavila i les volem compartir amb tots vosaltres.


  SOM MARAGALL !!!!

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-2.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-13.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-14.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-15.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-16.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-21.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-28.jpg

  Gegantada Sant Cugat maig 2017-1-22.jpg

 • Què és el que més t'agrada del Maragall?

  Aqui trobarás els vídeos que hem fet l'AMPA del Joan Maragall, perquè tots SOM MARAGALL!

 • Contes del món 2017

  Benvolgudes families,
  us convidem aquest divendres 10 de Març a les 17h a l'aula de música a escoltar contes del món per a nens i nenes.
  En aquesta ocasió gaudirem de : "En Saci Perere a Iara i el Curupira: Contes d'ésseres màgics del Brasil".
  Contes en Castellà.

  Salutacions cordials,
  Comissió Intercultural.

 • Al Maragall celebrem Dia Internacional de la Dona

  El matí del 8 de Març l'escola Joan Maragall es va despertar guarnida, gràcies a la implicació de les famílies de l'escola, amb fotografies de dones que han fet història per celebrar el dia de la dona. La direcció també ha volgut participar en aquest dia i la música que ha sonat per obrir les portes ha estat " Fer Camí ", de Mireia Vives a partir d' un poema de Maria Mercè Marçal.

  Llegir-ne més...