Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Benvinguts a la web de l'AMPA

  Benvinguts a la web de l'AMPA de l'escola Joan Maragall, de Sant Cugat del Vallès.

  L’AMPA és l’instrument que tenim els pares i les mares per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola dels nostres fills. Aquesta associació està formada per tots els pares i mares de l’escola.

  Per poder tirar endavant les feines i els projectes l’AMPA disposa d’una Junta, que es renova a l’inici de cada curs escolar, i que està formada per un grup de mares i pares que participen amb l’única finalitat de contribuir, en la mesura que sigui possible, en la millora de la nostra escola. La Junta està absolutament oberta a tots aquells pares i mares que desitgin formar-ne part i “treballar” una mica per l’escola.

  Per ser-ne membre només cal anar a qualsevol reunió ordinaria de la Junta i expressar aquesta voluntat. Les reunions es fan el primer dijous de cada mes a les 21:30 hores a l’escola.

  Es pot assistir a les reunions de la Junta sempre que es vulgui, sense cap compromís, i sense haver de formar part de cap comissió. Fins i tot, les incorporacions a les comissions es poden realitzar durant el curs, no cal que es formalitzin el primer dia. Qualsevol pare o mare que tingui ganes de col.laborar serà benvingut en qualsevol moment de l’any!  L’Assemblea General és el darrer acte que realitza la Junta, abans de ser dissolta. La nova Junta es nomena durant la primera reunió ordinària del mes d’octubre.
  Com a representants de pares i mares a l'escola, posem aquesta web a la vostra disposició.
  La farem servir per:
  1. Informar-vos de les activitats i fites assolides per l'AMPA
  2. Rebrem les vostres preguntes i consultes i intentarem donar-hi resposta.

  Salutacions, i no dubteu a escriure'ns des d'ara mateix: estem on-line :-)
  El nostre e-mail és ampamaragall@yahoo.es