Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • La carpa dels contes

    Desembre 2005.- Aquest any (Any del Llibre i la Lectura) al "Nadal a l'envelat" que organitza l'Ajuntament, s'ha instal·lat una carpa anomenada “La carpa dels contes” on cada dia s’hi representaran quatre sessions de narració de contes. Aquesta carpa estarà oberta tant per a infants com per a adults. Si voleu més informació d'aquesta activitat o d'altres podeu consultar la web http://www.santcugat.org.

  • Primeres Colònies a la neu

    Desembre.- Una quinzena de nens i nenes de tercer han estat els protagonistes de les primeres colònies a la neu organitzades conjuntament per l'Ampa i la Fundació Catalana de l'Esplai. Els dies 22 i 23 de desembre, i acompanyats per dues monitores, els nostres fills s'han posat per primer cop uns esquís o bé han millorat la seva tècnica esquiadora a l'estació de La Molina. Cada dia han tingut tres hores de classe. Tots ells afirmen haver-ho passat molt més. A més de gaudir de la neu, han passat molt bones estones de joc i convivència a l'alberg Mare de Déu de les Neus. Tot i que les colònies s'adreçaven a tots els alumnes de tercer a sisè, només els més petits s'hi han engrescat. Desitgem que aquesta sigui la primera de moltes més colònies "blanques".   

  • L'animació lectora arriba a tots els cursos

    Desembre 2005.-.Un curs més ha arrencat amb força l'activitat d'animació lectora, amb més empenta que mai perquè ja abastem tots els cursos de l'escola, des de P3 fins a 6è. Seguim intentant engrescar a tots els nens i nenes en l'aventura de llegir, i quina millor manera que portant a l'aula els autors d'alguns dels llibres que estan llegint per poder comentar  i fer encara més viu tot aquest món...ah! i a llegir perquè sí! 

  • Es constitueix la comissió ecològica


     

    Desembre 2005.- L’AMPA estrena aquest any la comissió “ecològica”, que vol contribuir a la preservació el medi ambient amb iniciatives que només demanen un molt petit esforç a pares, mestres, escola i els propis alumnes, que seran els consumidors del futur. Les primeres actuacions han estat la compra d’una vaixella de plàstic rentable i reutilitzable per cedir-la per a l’organització de festes col·lectives i la instal·lació, al vestíbul, de contenidors per a piles usades i per a cartutxos de tóner d'impressores.

    Així mateix, la comissió vol promoure l’ús de carmanyoles i “tuppers” per al berenar en comptes del paper d’alumini, l’ús de paper reciclat per a les circulars de l’AMPA i el lliurament de comunicacions per famílies i no per nen. A mig termini, la comissió voldria que el centre esdevingués “escola verda”, un distintiu que s’obté després de certificar determinats compromisos mediambientals. A més llarg termini, es farà un estudi sobre les possibilitats d’instal·lar a l’escola algun sistema d’energia solar fotovoltàica. D’altra banda, alguna xerrada per a pares que s’organitza des de l’escola podria tenir com a protagonista el medi ambient i l’ecologia.