Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

01-Notícies

 • RIFA DE LA PANERA DE NADAL 2016

  Els pares i mares de 6è curs 2016-2017 han decidit organitzar una nova edició de la RIFA DE LA PANERA DE NADAL.

  Llegir-ne més...

 • Comissió ciència

  Hola,

  mares i pares de l'escola que us dediqueu a les ciències (naturals i socials). Us heu preguntat mai com transmetre als vostres fills la passió per la ciència? Des de l'AMPA, estem creant un grup per a organitzar unes jornades científiques a l'escola i per començar volem crear una base de dades de mares i pares interessats en col·laborar-hi.

  Hi vols participar o aportar-nos alguna idea o opinió?

  Envia'ns un correu a cienciamaragall@gmail.com i digue’ns quina és la teva àrea d'interès i si hi voldries col·laborar activament (més enllà d’aportar alguna idea).

 • 9è Mercat de Segona Mà

  El proper 7 de Novembre de 10:30 a 13:30 es farà la novena edició del Mercat de segona mà de l'escola.

  Per inscriure's-hi o demanar informació, cal enviar un mail a:

  mercat2ama@gmail.com

 • Reunió d'Ampa dijous 11 de Juny

   Fitxes.jpgDijous 11 de Juny a les 21 h es farà la darrera reunió de l'AMPA el curs. No hi faltis !!

 • Truites a la Festa Fi de Curs

  tortillas.png

  La festa de fi de curs es va acostant, i ja es comencen a desvetllar activitats que s'hi duran a terme. Aquest any tampoc hi faltarà el concurs de truites, ja en la seva 3a edició. Per més informació, llegiu aquest document.

 • Contes del Món

  La comissió intercultural us convida aquest divendres 29 de Maig, a les 17h a l'aula de música a escoltar contes del món per a nens i nenes.

  Contes del Mon 29_05.jpg

 • Reunió d'AMPA dijous 14 de Maig

  La reunió d’aquest mes de l’AMPA es farà dijous 14 de Maig a les 21h.

  21h.jpg

 • 8è Mercat de segona mà

  Ja s'acosta el mercat de segona mà! Es farà dissabte 16 de maig. Per inscriure's-hi o demanar informació, contacteu en aquest e-mail: mercat2ama@gmail.com

  8Mercat2aMa.jpg

 • V Cercavila d’Escoles - Dissabte, 25 d'abril de 2015

  Dissabte 25 d'Abril es farà un Cercavila Gegantera d’Escoles! És l’oportunitat que els Geganters de Sant Cugat ens ofereixen per treure els nostres gegantons, cuques, dracs…. fora de les escoles.

  La programació prevista és la següent:

  • 17 h Plantada de totes les figures a la plaça de la Vila i berenar per als participants
  • 17.30 h  Inici de la cercavila: Plaça de la  Vila – Rambla del Celler – Carrer de Sant Ramon – Plaça de Magí Bartalot – Carrer de Gorina – Carrer de Santiago Rusiñol – Plaça d’Octavià – Plaça de l'Om
  • 18:30 h  Arribada a la plaça de l’Om. Lliurament de records. Ball final amb l’actuació de La Canya Borda

   Activitats al voltant de la V Cercavila d’Escoles

  1. Exposició de les figures de les escoles al vestíbul de l'Ajuntament (del 23 al 25 d’abril).
  2. Concurs fotogràfic Cercavila d'Escoles 2015. Consulteu les bases en aquest enllaç: http://dom.cat/i7b.
  3. Joc dels plafons. Tindrem uns plafons amb fotos d’unes figures d’escoles que aniran voltant per espais de la ciutat. Us farem arribar alguna pregunta d’on es troben els plafons i les famílies ens podran enviar missatges per correu electrònic, pel Facebook [www.facebook.com/gegantsdesantcugat] o pel Twitter [@gegantsstcugat].

  Teniu tota la informació de l’activitat a: http://www.gegantersdesantcugat.cat/.

  En cas de pluja, ens concentrarem al vestíbul del Teatre Auditori on hi haurà un concert de La Canya Borda, el lliurament de recors i un berenar.

  CercavilaGegants.jpg

 • Comunicat de l'escola relatiu a la diada de Sant Jordi

  Benvolgudes famílies,

  Com cada any a l’ escola celebrarem la diada de Sant Jordi.

  Al matí tenim previst fer diferents activitats segons els cicles: contes per compartir, intercanvi de llibres, l’explicació de la Llegenda de Sant Jordi, tallers plàstics, tallers de contes i d´il.lustracions, taller de gegantons, tallers de còmic, origami i punts de llibre.

  Treballarem poemes de la Joana Raspall i a la tarda ens trobarem tota l’escola al pati on un representant de cada classe en llegirà un poema en veu alta. Seguidament farem l’activitat “Lectura a la fresca”  on podrem començar a llegir els llibres intercanviats del matí i on els més grans explicaran i ajudaran a descobrir als més petits el conte que hagin escollit.

  A partir de les 16:30 l´escola obre les portes a les famílies per què pugueu veure l´exposició de treballs literaris i plàstics que han fet els/les alumnes.

  Esperem que tothom s’ho passi d’ allò més bé!!!

  Bona diada de Sant Jordi!!!

  SantJordi.jpg