Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

RIFA DE LA PANERA DE NADAL 2016

Els pares i mares de 6è curs 2016-2017 han decidit organitzar una nova edició de la RIFA DE LA PANERA DE NADAL.

Els alumnes de sisè vendran les butlletes perquè totes les famílies, mestres, educadors i la resta de personal de l’escola Joan Maragall, pugueu participar.
 
A tenir en compte:

1- El número premiat sortirà d’un sorteig públic que es farà el divendres 16 de desembre a l’Escola i davant de les tutores de 6è, o bé l’equip directiu de l’Escola.
2- La mà innocent serà l’alumne més petit/petita de l’escola que serà l’encarregat/da d’agafar el número premiat de dins d’una bossa tancada o urna.
3- El número premiat es farà saber el mateix dia a tots els pares via mail, grups de washap i mitjançant cartells penjats a l’escola.
4- Si el dimarts 20 de desembre a la tarda no ha sortit el guanyador es repetirà el sorteig, en les mateixes condicions indicades en els punts 1-/2-/3-.
5- Si el dijous 22 de desembre a la tarda no ha sortit el guanyador del segon sorteig, es considerarà desert el sorteig, i es donarà la panera a la Fundació Càritas de Sant Cugat.
6- Per a poder recollir  el premi  serà imprescindible presentar la butlleta el dia que es reculli el premi a l’escola.
7- El preu de cada butlleta serà d’un euro.
8- El premi és una Panera de Productes d’Alimentació típics nadalencs, valorada en 150€. 

Gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració !
Comissió de la Rifa de la Panera de Nadal
 

Els comentaris estan tancats.