Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Eleccions per renovar el Consell Escolar

Dimarts dia 29 de novembre hi ha eleccions per renovar el Consell Escolar de l'escola i es podrà votar de 09:00 a 10:00 i de 15:00 a 17:00.

Què és el Consell Escolar?

L' òrgan que governa el centre i on hi participa tota la comunitat escolar (PAS, professorat, mares, pares i alumnes)

Quina funció té?

Entre d' altres, el Consell Escolar aprova el projecte educatiu del centre, la programació general anual, col·laboracions amb entitats, el pressupost...

La butlleta per votar el proper dimarts 29 de novembre us ha arribat al correu electrónic. Us la podeu imprimir i portar ja preparada o bé també la trobareu a la mesa.

Us recordem que com que hi ha 4 vacants i 4 candidatures, cadascú de vosaltres podrà votar 1,2,3 i 4 candidates.

Us esperem el dia 29 de 9 a 10h o bé de 15h a 17h.

La mesa per votar la trobareu al vestíbul del gimnàs.

 

Qui s' hi presenta?

mariana.png

Mariana Miranda de Aquino

Hola! Soc la Mariana, mare d'Ana (2º) i Bea (P4). Soc nascuda al Brasil i visc a Sant Cugat des de fa 8 anys. Vaig arribar al Maragall quan la meva filla gran era a P3 i la petita estava a punt de néixer! Vaig ser delegada de P3 i després Presidenta de l'AMPA. Com a presidenta vaig anar al Consell per dos anys com observadora. Ara sóc la secretària de l'AMPA i crec que podria anar be continuar la feina com a membre elegida.

Vull ser una veu activa dels pares i mares dins la comunitat escolar i aportar el nostre granet de sorra.

 

clara.pngClara Masriera Esquerra

(Mataró, 1978) mare d’en Guim (3rA), Ton (P5B) i Cesc (P1 Escola Bressol). Des de fa més d’onze anys que visc a Sant Cugat, el poble del meu company Ferran. M’encanta aquesta ciutat que viu entre conservar l’esperit de poble i estar en constant creixement acollint a tothom que vingui.

Des del primer moment que hem cregut fermament en l’escola pública de proximitat, l’escola de barri i a l’escola Maragall i hem trobat l’espai on poder ajudar a créixer els nostres fills en aquest entorn, amb una diversitat que enriqueix i un equip de mestres, monitors/es, pares i mares engrescats i compromesos.

L’Escola Joan Maragall té l’afegit que és una escola que va néixer amb els valors de la II República (1931-1936) quan l’educació va ser un dels pilars per construir una ciutat democràtica i participativa on cap infant en quedés exclòs. A més, també va haver-hi una onada de pedagogies renovadores que van posar l’infant al centre de l’ensenyament – aprenentatge.

He estat involucrada com a delegada el P3 del meu fill gran i en diverses comissions de treball de l’AMPA, també des de petita que he participat d’espais de lleure i he cregut que l’educació és el motor del canvi cap a una societat més justa i plural. M’agradaria formar part del Consell Escolar del Joan Maragall perquè penso que, juntament amb l’equip que ens presentem, podem ser uns bons representants dels pares i mares de l’escola en un òrgan municipal. M’hi presento per escoltar diversitat d’opinions i ser la veu dels pares i mares de l’escola al consell.

 

eduard.pngEduard Pla Ferrer

(Barcelona, 1974), pare del Mateu (P4), l’Anna (3r) i la Maria (5è). Fa poc més de tres anys que la nostra família vam venir a viure a Sant Cugat. Aviat vam trobar a l’escola un espai d’acollida i relació, gràcies a moltes famílies que hem anat coneixent. Un teixit ben viu que ens ha servit per arrelar-nos a la realitat de Sant Cugat.

De ben jove que m’ha interessat el fet educatiu, com a motor clau per construir un món millor, començant per l’entorn més proper i immediat. Durant molts anys he estat vinculat als moviments d’educació en el lleure i l’educació ambiental.

Poc a poc, he anat participant de la vida associativa de la ciutat i de l’escola. Participo regularment a les reunions de l’AMPA, sóc delegat de pares d’una de les classes de 3r i dono un cop de mà a diferents comissions de treball de l’AMPA.

Aquesta cop, i formant equip amb els representants dels pares i les mares del Joan Maragall, podem aportar un granet de sorra i col·laborar en el projecte educatiu de l’escola: aportant la vostra veu i les vostres idees en aquest espai participatiu. Ei, amb il·lusió!

 

jaume.pngJaume Betran

(Barcelona 1973), pare de l’Helena que fa P5 i del Bernat que el curs que ve començarà P3.

Sóc un enginyer apassionat per la física que actualment treballo d’autònom en el món del càlcul. Vaig néixer a Barcelona, i després de rodar món he acabat venint a viure a Sant Cugat, on m’hi trobo molt a gust!

Sóc una persona entusiasta, m’agrada involucrar-me en allò que m’interessa i des de fa tres anys, participo en les activitats i reunions de l’AMPA. Crec que entre tots podem impulsar una escola més potent, més preparada pel món que vindrà.

L’entorn evoluciona molt ràpidament des del medi ambient, fins als nostres costums, la nostra llengua i la tecnologia que tenim a l’abast. Els nostres fills viuen un moment de la Història crític. La seva adaptació al món, com serà d’aquí a vint anys, dependrà de si som capaços o no de donar-los les eines necessàries des d’ara mateix.

L’escola també dóna senyals d’estar canviant, però jo no tinc clar cap a on. Crec que els pares i mares han de vetllar d’aprop i al costat de l’escola per adaptar-nos a les novetats tots junts: escola, nens, família. Com un equip!

El consell escolar és l’eina que té l’escola per posar en comú i discutir els temes importants de funcionament i organització: Decideix el projecte educatiu, la gestió econòmica, la resolució de conflictes, etc. Vull contribuir a que les veus de pares i mares hi siguin presents i que junament amb les altres parts del consell construim una Escola millor.

 

 

Guardar

Els comentaris estan tancats.