Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Es constitueix la comissió ecològica


 

Desembre 2005.- L’AMPA estrena aquest any la comissió “ecològica”, que vol contribuir a la preservació el medi ambient amb iniciatives que només demanen un molt petit esforç a pares, mestres, escola i els propis alumnes, que seran els consumidors del futur. Les primeres actuacions han estat la compra d’una vaixella de plàstic rentable i reutilitzable per cedir-la per a l’organització de festes col·lectives i la instal·lació, al vestíbul, de contenidors per a piles usades i per a cartutxos de tóner d'impressores.

Així mateix, la comissió vol promoure l’ús de carmanyoles i “tuppers” per al berenar en comptes del paper d’alumini, l’ús de paper reciclat per a les circulars de l’AMPA i el lliurament de comunicacions per famílies i no per nen. A mig termini, la comissió voldria que el centre esdevingués “escola verda”, un distintiu que s’obté després de certificar determinats compromisos mediambientals. A més llarg termini, es farà un estudi sobre les possibilitats d’instal·lar a l’escola algun sistema d’energia solar fotovoltàica. D’altra banda, alguna xerrada per a pares que s’organitza des de l’escola podria tenir com a protagonista el medi ambient i l’ecologia.

Els comentaris estan tancats.