Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Atletes del Maragall, amb els Lunnis

Sant Cugat, 13 de maig de 2008.- Una representació dels atletes de la nostra escola van ser convidats, dimecres, 7 de maig, a participar en l’enregistrament d’un capítol de “Los Lunnis Olímpicos”’, concretament el dedicat al llançament de disc. Amb aquests capítols especials es vol donar  a coneixere als millors esportistes espanyols que aniran als Jocs Olímpics de Pekín.

Ella, Àngela, Clàudia, Clara, Martí i Roger van tenir la gran sort de poder visitar el CAR, envoltats dels millors atletes espanyols que entrenen allà diàriament, i van poder passar tot el matí amb el llançador de disc, i representant espanyol als Jocs Olímpics de Pekin, Mario Pestano, que va ser el convidat especial d’aquest capítol. En aquest programa, Pestano ensenya al simpàtic Lucho i als nostres nens alguns trucs per ser un bon llançador de disc, a més a més d’altres aspectes de la seva vida professional (quan va començar a practicar aquest esport, quin és el seu record personal, etc.).

Mario Pestano és un dels deu millors llançadors del món, el que fa que pugui participar en les millors reunions atlètiques internacionals. A més, ha participat amb la selecció espanyola, des de l’any 98, en 4 mundials, dos europeus i en els Jocs olímpics d’Atenes 2004. Però, a banda del seu brillant currículum professional, el que de ben segur no oblidaran els nostres atletes és el nivell humà d’aquest atleta, que en tot moment es va mostrar molt atent amb ells, responent totes les preguntes que li van fer, fent-se fotografies amb ells, signant autògrafs, etc..

A banda d’això, els nens van comprovar com n’és de complicat enregistrar un programa de televisió, repetint les escenes perquè no surtin ombres a la filmació, perquè no se sentin sorolls externs (dels avions que passen, dels cotxes, etc). Però van comptar amb un equip de televisió que els van fer la feina molt fàcil perquè eren grans professionals i van ser molt agradables en tot moment, i amb el simpatiquíssim Lucho, que amb el seu bon humor va fer que l’enregistrament fos d’allò més divertit.

Hem de dir, però, que l’equip de TVE va felicitar als campions del CEIP Joan Maragall pel seu bon comportament durant tot el rodatge. Així doncs, només ens resta dir:

FELICITATS ElLa, Àngela, ClÀudia, Clara, Martí i Roger I MOLTA SORT MARIO PELS jjoo DE PEKIN !!!

Nota important: El programa s’emetrà el diumenge, 1 de juny, per la 1 de TVE, entre les 8.00 i les 8.15, i el dimecres, 4 de juny, per la 2 (no sabem l’hora exacta)  . No us el perdeu !!!

Els comentaris estan tancats.