Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • 8è Mercat de segona mà

  Ja s'acosta el mercat de segona mà! Es farà dissabte 16 de maig. Per inscriure's-hi o demanar informació, contacteu en aquest e-mail: mercat2ama@gmail.com

  8Mercat2aMa.jpg

 • V Cercavila d’Escoles - Dissabte, 25 d'abril de 2015

  Dissabte 25 d'Abril es farà un Cercavila Gegantera d’Escoles! És l’oportunitat que els Geganters de Sant Cugat ens ofereixen per treure els nostres gegantons, cuques, dracs…. fora de les escoles.

  La programació prevista és la següent:

  • 17 h Plantada de totes les figures a la plaça de la Vila i berenar per als participants
  • 17.30 h  Inici de la cercavila: Plaça de la  Vila – Rambla del Celler – Carrer de Sant Ramon – Plaça de Magí Bartalot – Carrer de Gorina – Carrer de Santiago Rusiñol – Plaça d’Octavià – Plaça de l'Om
  • 18:30 h  Arribada a la plaça de l’Om. Lliurament de records. Ball final amb l’actuació de La Canya Borda

   Activitats al voltant de la V Cercavila d’Escoles

  1. Exposició de les figures de les escoles al vestíbul de l'Ajuntament (del 23 al 25 d’abril).
  2. Concurs fotogràfic Cercavila d'Escoles 2015. Consulteu les bases en aquest enllaç: http://dom.cat/i7b.
  3. Joc dels plafons. Tindrem uns plafons amb fotos d’unes figures d’escoles que aniran voltant per espais de la ciutat. Us farem arribar alguna pregunta d’on es troben els plafons i les famílies ens podran enviar missatges per correu electrònic, pel Facebook [www.facebook.com/gegantsdesantcugat] o pel Twitter [@gegantsstcugat].

  Teniu tota la informació de l’activitat a: http://www.gegantersdesantcugat.cat/.

  En cas de pluja, ens concentrarem al vestíbul del Teatre Auditori on hi haurà un concert de La Canya Borda, el lliurament de recors i un berenar.

  CercavilaGegants.jpg

 • Comunicat de l'escola relatiu a la diada de Sant Jordi

  Benvolgudes famílies,

  Com cada any a l’ escola celebrarem la diada de Sant Jordi.

  Al matí tenim previst fer diferents activitats segons els cicles: contes per compartir, intercanvi de llibres, l’explicació de la Llegenda de Sant Jordi, tallers plàstics, tallers de contes i d´il.lustracions, taller de gegantons, tallers de còmic, origami i punts de llibre.

  Treballarem poemes de la Joana Raspall i a la tarda ens trobarem tota l’escola al pati on un representant de cada classe en llegirà un poema en veu alta. Seguidament farem l’activitat “Lectura a la fresca”  on podrem començar a llegir els llibres intercanviats del matí i on els més grans explicaran i ajudaran a descobrir als més petits el conte que hagin escollit.

  A partir de les 16:30 l´escola obre les portes a les famílies per què pugueu veure l´exposició de treballs literaris i plàstics que han fet els/les alumnes.

  Esperem que tothom s’ho passi d’ allò més bé!!!

  Bona diada de Sant Jordi!!!

  SantJordi.jpg

 • Actua sentint, actua amb sentit davant del Bullying

  escola_pares_mares-243900.jpgUs recordem que el pròxim dilluns 20 d'abril a les 20h, tindrà lloc a la nostra escola la xerrada dirigida a pares i mares sobre relació entre iguals i Bullying:  "Actua sentint, actua amb sentit davant del Bullying".

  Enguany el tema de la xerrada ha estat una demanda dels pares i mares que van participar en l'últim taller organitzat per l'escola "Creixem en Família", al 1er trimestre.

  La persona que ve a impartir la xerrada porta un llarg recorregut fent intervencions en centres educatius i assessorant a mestres i pares i mares.

  La idea és tenir més recursos a l'hora de tractar els conflictes de relació dels nostres fills/es. No cal que s'arribi a l'extrem del Bullying per intervenir. Dia a dia podem anar donant eines als nostres fills/es perquè puguin resoldre, cada vegada millor, les situacions conflictives en què es van trobant amb companys o amics. Segur que si tenim una mica més d'informació sobre el tema, podrem ajudar més tant als nostres fills/filles com a altres nens i nenes.

   

  És oberta a tots els pares i mares de Sant Cugat, així que si coneixeu a algú que li pot interessar, agrairem els hi feu arribar la informació.

 • Xerrada sobre els límits dins del nucli familiar

  escola_pares_mares-243900.jpgLa xerrada "Els límits dins del nucli familiar" que s'havia de realitzar el 8 d'Abril a l'escola Ciutat d'Alba s'ha posposat pel dia 28 d'Abril a les 20h. La conferència la durà a terme l'Eva Bach, Psicopedagoga.

   

 • Escola de Pares i Mares pel tercer trimestre

  L´escola de pares i mares continua en aquest tercer trimestre. Clicant a la següent imatge, podreu veure la programació en gran. Una de les conferències es farà a la nostra escola.

  CursEscolaPares.jpg

 • Dijous 9 d'Abril, reunió de l'AMPA

  La reunió del mes d'Abril de l'AMPA s'ha convocat pel proper dijous dia 9 a les 19h. 

  REUNIOAMPA.jpg