Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Activitats de la Festa de l'escola

    FestaEscola.jpgEl dia de la festa de l'escola ha arribat. Consulteu en aquest post el programa d'activitats !!

    De cara a les danses de la tarda, tots els nens i nenes cal que vinguin amb la samarreta vermella de l'escola (els de 6è poden dur la seva).Tots els alumnes han d'estar a 2/4 de 6 amb les seves mestres. De P-3 a segon es col·locaran a la dreta de l'escenari per cursos i de tercer a sisè a l'esquerra. Els alumnes que cantaran a la coral s'afegiran al seu grup quan acabin l'actuació.

    Els nens i nenes de P-3, P-4, P-5, poden anar amb les seves famílies quan acabin l'actuació. La resta tornarà al seu lloc fins que acabi l'actuació de sisè. 

    I sobretot és molt, molt important que les famílies us col·loqueu a les grades o darrera la barana, mai en el lloc dels alumnes.

     

    Activitat.jpg

  • Reunió d'Ampa dijous 11 de Juny

     Fitxes.jpgDijous 11 de Juny a les 21 h es farà la darrera reunió de l'AMPA el curs. No hi faltis !!

  • Truites a la Festa Fi de Curs

    tortillas.png

    La festa de fi de curs es va acostant, i ja es comencen a desvetllar activitats que s'hi duran a terme. Aquest any tampoc hi faltarà el concurs de truites, ja en la seva 3a edició. Per més informació, llegiu aquest document.