Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Carta dels Reis Mags a l'escola

  És Nadal i la nostra ciutat ja s’ha engalanat de llums, pessebres que podem gaudir des de les finestres del carrerons i arbres de Nadal que es deixen veure des dels balcons de les cases... Els nens i nenes d’arreu estan a punt de rebre els Reis Mags d’Orient, però a la nostra Escola aquest any hem tingut un encàrrec molt especial... Fa uns dies vàrem rebre una carta provinent de l’Orient i firmada per “Gaspar, Baltasar i Melchor” que deia:

  Estimades famílies,
  Som els Tres Reis de l’Orient i us escrivim perquè necessitem la vostra ajuda. Com ja sabeu, el proper dia 5 de Gener a la nit repartirem tot de joguines i regals per a tots els nens i nenes d’aquesta ciutat. Per a nosaltres és molt important que tothom tingui un regal per obrir el dia 6 al matí, però cada vegada són més nens i nenes i més joguines, jocs i llibres que es queden guardades durant molt de temps a les vostres cases i que ja no s’utilitzen. Així doncs, hem pensat que durant uns dies podríeu fer una recol·lecta de joguines, jocs i llibres en bon estat, nosaltres us les recollirem i les repartirem a altres famílies de l’Escola. D’aquesta manera, ens assegurarem que tothom tingui el seu regal i no malgastarem tants recursos!
  Moltes gràcies per tot!
  Coordialment,
  Gaspar, Baltasar i Melchor

  reis.jpg

  Així doncs, vàrem decidir ajudar als Reis Mags i des de Cicle Infantil vàrem iniciar una recollida de joguines en bon estat que es varen entregar als patges dels Reis Mags. Ells ens van dir que n’entregarien a les famílies, d’altres es quedarien a l’Escola i d’altres anirien a altres organitzacions que també en necessiten!

  I amb aquest petit escrit us volem agrair la vostra participació i desitjar-vos un BON NADAL i FELIÇ ANY 2016.
  Comissió Nadal 2015

 • BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2016 !

   

  image.png

 • Divendres 18. Compreu el berenar als alumnes de sisè !

  Aquest últim divendres de trimestre tampoc porteu berenar i compreu-lo als alumnes de sisè

  IMG_0641.JPG

 • Dijous dia 3 a les 21h Reunió d'AMPA

  2157e-reuniopadres2.jpgEl proper dijous dia 3,  reunió d’AMPA a les 21h.

  No hi pots faltar !