Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Segueix-nos !

  • Dies de ciència

    Estimades famílies,

     Dilluns 23, dimarts 24 i dimecres 25, a l’escola farem: “Dies de ciència” .

    L’any 2015, és ” l’any de la llum” i hem volgut celebrar-ho fent tallers relacionats amb aquest tema. Volem observar la reflexió, la transformació de la llum solar en calor, l’absorció de la calor segons el color dels cossos, la descomposició de la llum, la propagació de la llum...

    Aquests tallers van dirigits a tots els alumnes de l’escola, des de p-3 fins a 6è. L’objectiu és que cadascú, al seu nivell, plantegi hipòtesis, observi, experimenti, manipuli, tregui conclusions... Volem que sigui un projecte d’escola i també un inici d’aquestes activitats de cara a propers anys.

    Els diferents tallers són els següents: calidoscopi, observació d’ombres, forn solar, absorció de la calor, descomposició de la llum, propagació de la llum, cambra fosca i teatre d’ombres.

    A part dels tallers, després a les classes es continuarà treballant, comentant i aportant diferents informacions.

    Us adjuntem l’horari dels tallers per aquests dies.

                              

    Dies de ciència.jpeg

     Molt cordialment!

  • Comissió ciència

    Hola,

    mares i pares de l'escola que us dediqueu a les ciències (naturals i socials). Us heu preguntat mai com transmetre als vostres fills la passió per la ciència? Des de l'AMPA, estem creant un grup per a organitzar unes jornades científiques a l'escola i per començar volem crear una base de dades de mares i pares interessats en col·laborar-hi.

    Hi vols participar o aportar-nos alguna idea o opinió?

    Envia'ns un correu a cienciamaragall@gmail.com i digue’ns quina és la teva àrea d'interès i si hi voldries col·laborar activament (més enllà d’aportar alguna idea).