Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Setmana de la Ciència

Estimades famílies,

Després de la bona acollida i èxit de la setmana de la ciència del curs passat, ens disposem a celebrar la d´enguany. L´any 2016, és l´any dels llegums i dimecres 16, dijous 17 i divendres 18, farem tallers relacionats amb aquest tema.

STSuRtkZKj-max.jpg

 
 
 
Els tallers van dirigits a tots els alumnes de l´escola, fent adaptacions pels més petits. L´objectiu és que cadascú, al seu nivell, plantegi hipòtesi, observi, experimenti, manipuli, tregui conclusions....volem que sigui un projecte d´escola.

Els diferents tallers són els següents:

Mosaic de llegums, elaboració d´humus, principi d´Arquímedes/ volum i densitat, identificació tipus de llegums/ composició: midó i proteïnes, dibuix de plantes lleguminoses, conta contes de llegums.

A part dels tallers, aquests dies a les classes es continuarà treballant el tema amb vídeos, powers points, observacions a les arrels dels llegums ( la fixació del nitrògen), informació sobre els llegums a nivell nutricional, plantació de diferents tipus de llegums....

Volem agrair la col·laboració de la comissió de mares i pares científics a l´escola.

xllegumsok.jpg.pagespeed.ic.eF_4rVyzlb.jpg



Molt cordialment,


Escola Joan Maragall
 

Els comentaris estan tancats.