Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Ja tenim rocòdrom

L'any 2017 comença amb un rocòdrom per al pati dels mitjans

Varies gestions van ser necessaries per part de membres de l'AMPA per aconseguir fer realitat el projecte de construïr un rocòdrom al pati dels mitjans de l'Escola Joan Maragall.

L’escalada esportiva ofereix molts avantatges d'entre els que es podrien destacar: psicomotricitat, concentració, estimulació, companyerisme, superació de dificultats, etc..

L’escalada és bon instrument per millorar les condicions físiques dels més petits (entre 5 i 8 anys) mitjançant jocs i la pràctica de l’esport per pre/adolescents (de 9 a 14 anys).

 

En l’àmbit físic, l’escalada ajuda a:
 
• Enfortir i tonificar els músculs de tot el cos.
• Desenvolupar una major resistència i força.
• Millorar la flexibilitat, la coordinació i l'equilibri.


 
En l'àmbit psicològics l’escalada aporta valors que tenen a veure amb la auto superació i la motivació, reforça l'autoestima i potencia la concentració i l’atenció.

 

Després de varis pressupostos i gestions amb la direcció de l'escola, es va donar llum verda per la creació d'un rocòdrom horitzontal al pati dels mitjans. Abans de la instal·lació de les presses d'escalada s'havia de decidir quin mural es pintava, i per això es va fer una votació entre els pares i mares de l'escola, donant com a guanyador el dibuix inspirat en l'obra de l'artista Keith Haring.

 

Una setmana abans de la col·locació de les preses es va preparar la paret per poder pintar el mural, on varis pares voluntaris de l'escola van ajudar a realitzar el dibuix durant la jornada del dissabte 17 de desembre.

 

L'empresa encarregada va estar treballant varis dies per fer la instal·lació de les preses d'escalada, les quals compten amb el certificat SAE d'estructures artificials d'escalada, i del terra tou. Amb aquestes característiques el rocòdrom de l'escola Joan Maragall compleix amb la normativa específica per aquest tipus d'instal·lacions.

 

Després de la tornada de les festes de Nadal, els nens i nenes del Joan Maragall tindran un nou espai de joc i esport al pati.

IMG-20161223-WA0047.jpg

IMG-20161223-WA0059.jpg

IMG-20161223-WA0056.jpg

 

IMG-20161223-WA0032.jpgIMG-20161223-WA0021.jpg

 

Guardar

Guardar

Els comentaris estan tancats.