Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Gran participació del Joan Maragall al 19e Cros Ciutat de Sant Cugat

Aquest diumenge 12 de novembre al matí va tenir lloc el 19è Cros Ciutat de Sant Cugat al Parc de la Pollancreda, el qual va comptar amb la participació de més de 125 nens i nenes de l'Escola Joan Maragall. 

 

Els premis del Cros Ciutat de Sant Cugat s'entregaran el proper divendres 17 de novembre a les 18,30h, davant de l'Ajuntament. Podeu consultar la llista de les classificacions al enllaç: http://www.omet.santcugat.cat/index.php/classificacio.html

El 19è Cros ha comptat amb varies novetats en la seva organització, a destacar les "sortides llençades", amb sortides de grups de cinc atletes en intervals de pocs segons i on els xips electrònics dels corredors determinarà el temps realitzat en cada cursa.

 

LA ORGANITZACIÓ

L'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), és qui organitza l'activitat esportiva anual més multitudinària que es fa a la ciutat, que compta amb una organització d'unes 150 persones. El Cros de Sant Cugat forma part del Circuit Comarcal de Cros, en el que també estan integrats els crosos de Terrassa, Rubí, Castellbisbal i Rellinars.

 

ENFORTIR LLIGAMS

Varies families de l'escola van aprofitar la trobada dels atletes per organitzar un dinar amb pares i mares, i gaudir d'un dia especial amb família i amics

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Cros

Cros

Alguns dels ateltes participants al 19è Cros Sant Cugat

Cros

Atletes de 5è

Cros

Atletes de 6è

Cros

Atletes de 6è

Cros

Pícnic familiar després del Cros Sant Cugat 2017

 

 

Els comentaris estan tancats.