Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Participació al Consell d'Infants 2017

En Joan i Gustau de 5e; i en Marc de 6e van participar del Consell d'Infants del passat 22 de novembre on van estar debatent  sobre com millorar el reciclatge de residus, aportant amb idees de quines coses es poder fer amb els residus.

A finals de curs es presentaran les conclusions de les propostes presentades per les 17 escoles participants de Sant Cugat.

El Consell d'Infants

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana, de caràcter consultiu, format per nens i nenes de 10 a 12 anys que estudien 5è i 6è de primària a les escoles de Sant Cugat.

La seva funció és aportar als responsables polítics del municipi la visió que tenen els infants sobre la ciutat i la realitat que els envolta, perquè la seva opinió es tingui en compte a l’hora de prendre decisions que els afecten com a ciutadans.

Durant el curs 2017-2018, el Consell d'Infants està integrat per 34 nens i nenes i ha rebut l'encàrrec de tractar i proposar accions per millorar el reciclatge de residus.

*Text extret de la pàgina de l'Ajuntament de Sant Cugat

 

Els comentaris estan tancats.