Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Taller de Narració de Contes

El passat dissabte 13 i 27 de gener, la Comissió Intercultural de l'AMPA va organitzar un taller de narració de contes per a tots els pares i mares interessats en conèixer tècniques i experiències per aprendre a explicar contes orals

Fa varis anys la Comissió Intercultural de l'AMPA organitza les tardes de "Contes del Món", un espai de trobada on es comparteixen contes i activitats que ens porten a conèixer diferents llocs i cultures. Des d'aquest espai vam detectar la necessitat de realitzar una activitat complementaria per convocar, animar i conèixer pares i mares que volguessin aprendre a explicar històries.

Dins dels projectes del Pla d'Entorn Educatiu de Sant Cugat es va proposar l'elaboració del taller i així es va aconseguir una subvenció gràcies a la qual vam poder comptar amb Susana Tornero, narradora oral i traductora, especialitzada en la tradició oral i la diversitat lingüística i cultural. 

El taller va ser un punt de trobada de 16 pares i mares de l'escola que coincidien en el gust d'escoltar i explicar histories. Al llarg de les dues sessions intensives es va poder compartir diferents relats, personatges i maneres d'explicar. Gràcies a la guiatge de Susana Tornero es van poder aprendre tècniques narratives que cada participant podrà incorporar a la seva manera d'explicar contes. 

El grup de pares i mares s'està organitzant per presentar noves sessions de "Contes del Món" que estaran plenes de màgia. 

Marisol Cumare ( Mare de Pol i Jan Castellví)
Comisión Intercultural

Taller de Contes

Taller de Contes

Taller de Contes

Taller de Contes

Taller de Contes

Taller de Contes

Taller de Contes

Els comentaris estan tancats.