Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Connecta't a l'escola

Des de l’AMPA hem creat un fòrum de correu per facilitar la comunicació entre els pares de l'escola. Es tracta d'una llista de correus electrònics a la qual qualsevol persona  es pot subscriure (i donar de baixa).  Un cop subscrit, qualsevol correu que enviï un dels membres és rebut per tota la resta de membres. Per poder escriure un correu a la llista, cal està subscrit. En aquest fòrum es pot abordar qualsevol tema que creieu d'interès general per a la resta de pares, com per exemple:

        Juntes de l'AMPA: convocatòria, ordre del dia i acta
        Avisos d'actualització de la web de l'AMPA
        Convocatòria seminaris, cursos, actes
        Loteria de Nadal
        Copies de fotos i vídeos d'activitats
        Problemàtiques puntuals (gastroenteritis, ...)
        Recordatoris d'agenda: jornades intensives, cantades de nadales, ...
        Difusió de campanyes web (suport a l’escola pública, via verda al Vallès)
A més, això ens permet obrir un canal de comunicació entre Serveis d’Esplai i els pares (ens podrien passar els menús, informació de colònies, extra-escolars, etc) o inclús entre l’escola i els pares.

Per subscriure-us, escriviu un correu (en blanc) a l'adreçaampamaragall-subscribe@yahoogroups.com. Passats uns minuts rebreu un correu de confirmació de la subscripció. Responeu amb un correu en blanc i, poc després, rebreu un missatge de benvinguda. Ja esteu subscrits 

 


 

Els comentaris estan tancats.