Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

La Sisena Hora al Joan Maragall

 

15 de març de 2005.- Com ja sabeu, dilluns 13 es va aprovar el Pacte Nacional per l'Educació, amb el suport  de tres sindicats de docents, quatre patronals de l'ensenyament privat, tres associacions de pares, associacions de municipis i moviments de renovació pedagògica. El sindicat de l'ensenyament públic Ustec-Stes l'ha rebutjat. El Pacte inclou mesures relacionade amb les quotes que es cobren en els centres concertats, el calendari, les beques i el reconeixement de les AMPAs, entre d'altres. Un dels temes "estrella" de la negociació ha estat la "sisena hora" a l'escola pública per equiparar-se amb l'escola concertada.

De moment, el que ens pot dir el director del'escola, Josep Perea, sobre aquesta hora és el següent: "dins de les mesures que preveu el Pacte Nacional per l’Educació hi ha una que està portant més polèmica perquè la seva implantació no es veu clara del tot dins dels diferents estaments escolars. Es tracta de la sisena hora a l’educació primària. Ara per ara és una mesura de la qual no tenim tota la informació sobre cóm serà la seva implantació. Sabem que serà només a primària (no a pàrvuls) i que no suposarà més hores lectives pels mestres. El Departament d’Educació s’ha compromès a posar els recursos necessaris per tirar endavant la mesura, però encara no ha concretat gaire coses més. Més endavant us farem arribar més informació i podrem concretar cóm afectarà a la nostra escola quant a horaris, nous mestres, etcètera".

 


 

Els comentaris estan tancats.