Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Els nostres atletes demostren la seva fortalesa al Cross Escolar de Terrassa

Sant Cugat, 14 de novembre de 2006.- Els nostres atletes van demostrar que estan en plena forma física i van fer un molt bon paper en el Cross que se celebrà dissabte passat a Terrassa, en el qual van prendre part més de 3.000 nens. Per equips, el CEIP Joan Maragall va quedar primer classificat en Benjamí femení i en Aleví masculí, mentre que en Aleví Femení aconseguí la segona posició. Pel que fa a resultats individuals, els resultats més remarcables foren:

-Prebenjamí femení: Maria Casademont (3ª), Queralt Cotrina (8ª);Prebenjamí masculí: Martí Pagès (3er);Benjamí femení:Àngela Gutiérrez (4ª), Clara Riera (7ª); Aleví Masculí: Lluc Riera (4t) i David Astrue (5è). Enhorabona a tots!

Amb aquests resultats es continua la bona classificació que ja van demostrar en la VII Milla de Valldoreix, el passat 21 d'octubre, on destacaren els primers llocs de Lluc Riera (Aleví masculí), Biel Llansó (Benjamí masculí) i Martí Pagès (Prebenjamí masculí). (vegeu l'àlbum de fotos) 

  

Els comentaris estan tancats.