Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

El Joan Maragall, guardonat per promocionar l’esport de base

La nostra escola va rebre el passat 23 de novembre el Premi a la promoció de la Base dins la 10ª "Nit de l'Esport de Sant Cugat", celebrada al Teatre Auditori. Durant la vetllada, a la qual hi van assistir 350 persones, es van lliurar els “Premis esport en marxa” als millors esportistes i entitats de la ciutat. En concret, els guardons van ser per a:
- Premi Millor Esportista de l'any : Gina de Swert
- Premis Millor Equip Sènior : Club de Golf Sant Cugat
- Premi Millor Equip Júnior : equip juvenil femení del Júnior d'hoquei herba
- Premi Millor Entrenador/a : Mati Heras
- Premi Millor Direcció Esportiva : Club Voleibol Sant Cugat
- Premi Millor Projecció Exterior : Maria Rosa Tamburini
- Premi Millor Projecció Social : Unió Esportiva Sant Cugat
- Premi Promoció de la Base : Escola Maragall
- Premi a Tota una Trajectòria : Àlex Barberà
L’organització de la Nit de l’Esport de Sant Cugat és de Ràdio Sant Cugat amb el patrocini d’Opel Autocugat i Hierros Lubesa, i la col•laboració del Teatre Auditori, el Centre d'Alt Rendiment, el Diari de Sant Cugat i l’Ajuntament. L’acte va estar amenitzat pel Màgic Andreu i pel grup de hip-hop "Uniq". Moltes felicitats a les famílies que encoratgen i segueixen els seus fills en les seves pràctiques esportives i, sobretot, a l'"alma mater" de l'esport a l'escola, que ha fet possible aquesta afició per l'esport, l'Oswaldo Romero

Els comentaris estan tancats.