Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Comiat de Mònica Pontanilla, secretària de l’escola

Secretaria2.JPGDesprés de quatre anys al capdavant de la secretaria de l’escola, i arran del concurs públic de la plaça que ocupava, Mònica Pontanilla es va acomiadar a mitjans de desembre passat de pares i mestres del centre. En reconeixement a la feina feta durant tot aquest temps, l’AMPA va fer-li un petit obsequi consistent en un mocador, un conjunt de bijuteria i una poinsetia.

Molt emocionada, la Mònica va agrair aquest gest i va enviar un missatge de correu electrònic a tota la comunitat de pares per acomiadar-se i donar les gràcies:  “ha estat un plaer treballar durant aquests quatre anys en aquesta escola. M’he sentit molt estimada tant per part de l’escola com per tots vosaltres, els pares”, va dir.

Des de l’associació de pares li desitgem molts èxits en aquesta nova etapa. Així mateix volem donar la benvinguda a la nova secretària del centre, Núria Coch Cervàn, i li desitgem molts èxits i que se senti  a gust entre nosaltres.

Comentaris

  • Gracias a Nuria Pena que estuvo en la despedida y que posteriormente ha enviado este mensaje de la nueva secre, Nuria Coch.

    Hola Núria,

    Sóc la nova administrativa de l´escola i volia donar-vos les gràcies a l´AMPA pel detall que heu tingut de donar-me la benvinguda en el reportatge de l´escola, em va fer molta il.lusió quan ho vaig llegir. La veritat és que estic molt contenta de formar part d´aquest centre i qualsevol cosa que necessiteu ja sabeu on trobar-me

    Moltes gràcies per tot,


    Núria

Els comentaris estan tancats.