Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Artistes de l'Escola il·lustren la Marxa Infantil !

La samarreta i el cartell de la propera edició de la Marxa Infantil són creacions d'alumnes de la nostra escola ! Com en anys anteriors, per definir aquest elements el Club Muntanyenc Sant Cugat va organitzar un concurs de dibuixos, on hi van participar els CEIPS Catalunya, Ciutat d’Alba, Collserola, Gerbert d’Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, L’Olivera  i Pins del Vallès, així com les escoles Avenç, El Pinar, Santa Isabel i Thau. 

En total es van presentar 1.575 dibuixos, dels quals un jurat format per artistes santcugatencs en va seleccionar 20. Doncs bé, d'aquests 20 treballs finalistes 8 van ser creacions d'alumnes de l'escola !! Quins cracks ! A més a més, els treballs presentats per Martina Llorens Vaillo i Malak Achghaf van resultar els guanyadors, i posaran respectivament color a la samarreta i cartell de la Marxa. La nostra felicitació a tots ells !!!

A continuació podeu veure els dibuixos de la samarreta i el cartell. Els 20 treballs finalistes els trobareu en aquest enllaç.

54_Guanyadora_Samarreta_MartinaLlorens-150x150.jpgCartell

Els comentaris estan tancats.