Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Millora de l'entorn urbanístic

Des de la Comissió d'Entorn estem preparant un projecte de millora de l'entorn urbanístic de l'escola, que presentarem a l'Ajuntament. Algunes de les propostes són:

  • Urbanisme.jpgRemodelació de la plaça que es troba al passeig Sant Magí amb carrer Escoles, amb un nou aparcament per l'autobús i un nou accés per a vianants.
  • Tanques de protecció per a la mainada a la baixada del passeig Sant Magí a l'arribada de carrer Rius i Taulet. 
  • Passos elevats (coixins berlinesos o similars) per a frenar els cotxes al passeig Sant Magí i carrer Montseny, per augmentar la seguretat de vianants. 
  • Nou pas de vianants que doni accés al parc de la plaça de Rafael Casanoves des del carrer Escoles.

També hi ha la intenció de demanar un espai per a que els pares i mares puguin aparcar els cotxes puntualment per a recollir i deixar la canalla en casos d'emergència, i també es farà una queixa per la gran quantitat d'excrements de gos que sempre hi ha a la zona.
Bé, aquesta notícia es per demanar-vos que si teniu altres suggeriments a fer, ens ho comuniqueu aquesta setmana enviant un e-mail a wampamaragall@gmail.com i ho intentarem encabir dins de la proposta.

Els comentaris estan tancats.