Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Reunió amb responsables de mobilitat de l'Ajuntament

SenyalEscola.jpgEl passat dia 4 de juliol a la tarda, representants de l’escola (direcció i Comissió d’entorn de l’AMPA) ens vam reunir amb els responsables de mobilitat de l’Ajuntament per explicar-los les nostres propostes per millorar la mobilitat i la seguretat al voltant de l’escola.

Les set propostes presentades tenen com a prioritat la seguretat dels vianants, la pacificació del trànsit (cotxes i autobús escolar) i la netedat de les zones urbanes properes a l’escola. Les nostres propostes van ser ben rebudes i seran estudiades pels tècnics. Hi ha evidentment una restricció pressupostària que farà difícil l’execució d’alguna proposta a curt termini, però hi ha un compromís per fer algunes accions que millorin la seguretat en l’accés a l’escola.

Placeta_Joan_Maragall.jpg

Des de la Comissió d’entorn de l’Ampa seguirem en contacte amb els responsables municipals per tal d’assegurar que hi ha una continuïtat d’aquesta primera trobada. 

Comissió d'Entorn de l'AMPA

Els comentaris estan tancats.