Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Dimecres de groc per​ reivindicar l'escol​a pública

Des de la Coordinadora d'AMPAs de l'Escola Pública de Sant Cugat, ens fan una proposta pel primer dia d'escola i que us faig arribar per si voleu fer-la extensiva a tots els pares i mares de les vostres respectives classes. Evidentment cadascú és lliure d'afegir-se o no a la proposta.

yellow-t-shirt.jpgPer iniciativa de l'AMPA de l'Escola Gerbert d'Orlach hem acordat promoure un acte d'afirmació del nostre compromís amb l'escola pública de qualitat animant totes les famílies (pares, mares, nens i nenes, germans i germanes) que llueixin una samarreta groga el primer dia de classe el proper dimecres 12.

Per això us animem a que, si us sembla escaient, feu la màxima difusió possible de la següent nota entre els vostres associats i associades i d'altres membres de la comunitat educativa que us siguin propers:

Els pares i mares de les Escoles Públiques de Sant Cugat volem mostrar que comencem el curs amb il·lusió però també amb fermesa, compromesos amb l'objectiu de mantenir una Escola Pública de qualitat i per això volem començar les classes amb una nota de color... de color GROC, portant tots una samarreta d'aquest color el primer dia del curs com a mostra de la nostra determinació.

Els comentaris estan tancats.