Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Teatre-forum: Educar és cosa meva... teva?

L'ajuntament de Sant Cugat una sessió de TEATRE - FÒRUM sota el títol de “EDUCAR ÉS COSA MEVA... TEVA?”que pot ser del vostre interès.

CONTINGUTS. La coeducació dels nens. La col·laboració entre l’escola i les famílies.

“El Dani té un comportament indisciplinat a l’escola. La seva mare, atrafegada, no sap molt bé el que passa. Els pares del Dani i els seus professors estan preocupats però quan sorgeix un problema, cadascú exigeix responsabilitats a l’altre. Com podem treballar conjuntament? Cerquem entre tots vies per a trobar solucions plegats perquè guanyi finalment la qualitat de l’educació dels nostres fills.” A partir de la representació d’una petita obra, les famílies es veuran reflectides en la situació. Mitjançant el debat, conduit per un dinamitzador especialitzat, els participants contribuiran a finalitzar l’obra de teatre.

Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Escola Pins del Vallès. L’entitat que condueix la sessió és Forn de teatre Pa’tothom (www.patothom.org).

A QUI S’ADREÇA. Famílies amb fills/es de 6 a 12 anys (Primària).

DIA, HORA I LLOC. Dilluns 3 de desembre de 2012, de 19 a 21 hores, a l’EscolaPins del Vallès.

INSCRIPCIÓ. Cal enviar un correu electrònic a l’adreça formacioparesimares@santcugat.cat tot indicant:

 

Nom i cognoms dels assistents

Telèfon

Correu electrònic

Escola i curs del vostre fill/a

 

També podeu fer la inscripció trucant al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat (93 565 70 00).

Atès que el nombre de places és limitat, se us confirmarà la vostra inscripció mitjançant un correu electrònic o una trucada telefònica.

 

Els comentaris estan tancats.