Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Arrenca la e-Vaca Cega

  La comissió de comunicació de l'AMPA torna a posar en marxa la revista La Vaca Cega. Amb l'objectiu de difondre amb profunditat notícies relacionades amb la nostra escola, arranca aquest desembre amb un nou format. En lloc d'una revista a l'ús, estrenem aquest blog on cada dijous lectiu publicarem un reportatge o entrevista. Esteu doncs al aguait, doncs aquest dijous inaugurem !

  TirarVaca.jpg

 • Concert de Nadal

  Aquest dijous 20 de desembre a les 15h hi haurà el concert de Nadal de l'escola. Es farà al gimnàs de l'escola, i podeu consultar-ne el programa aquí. Recordeu que es demana que els nens vesteixin texans i la samarreta de l'escola.

  nensCantant.jpg

 • Xerrada per a pares i mares

  El proper dilluns 17 de desembre a l'escola Collserola es fa una xerrada-taller amb el títol "Qui mana a casa ? Com establir normes i límits adequats". S'hi pot participar gratuitament, i serà duta a terme per la psicòloga Dione Leal. L'escola Collserola es troba a la plaça Abat Donadeu s/n.

  mafalda.jpg

 • Aquest dijous, reunió de l'AMPA

  La propera reunió de l'AMPA es farà el dijous 13 de desembre a les 21h, a l'escola. L'ordre de la reunió serà el següent:

  1. Aprovació acta anterior
  2. Comunicat Junta AMPA i creació grup de treball
  3. Eleccions Consell Escolar
  4. Projecte Educació Emocional (formació de pares i mares)
  5. Reunió de Delegades
  6. Informacions de les comissions
  7. Precs i preguntes

 • Movilització per l'escola pública

  cartell_muce_13D_2012_2.jpgDes de la FAPAC s'anima a participar aquest dijous a la jornada de lluita de l’ensenyament en defensa de l’educació pública i contra la LOMCE i les retallades. A Barcelona, les entitats que conformem el MUCE convoquen a participar en la Manifestació, a les 18h. de la tarda, que anirà des de Pl. Universitat/cruïlla Pelai fins a la plaça Sant Jaume. Aquesta jornada s'afegeix a la jornada de protesta feta el passat dia 10, sota el lema "Per un país de tots, l’escola en català”.

 • Eleccions al consell escolar

  consell-escolar.JPGEl proper dijous 17 de gener de 2012 hi haurà eleccions al consell escolar del nostre centre. Des de la Junta de l'AMPA i la direcció de l'escola han fet arribar aquests documents (doc1, doc2) on us encoratgen a participar com a candidats i/o com a votants. La candidatura es pot presentar fins el 17 de desembre, enviant un mail al vostre delegat/da amb un breu text explicant qui sou (i si voleu la vostra motivació), i una fotografia recent.

 • Desembre solidari

  Aquest més de desembre s'organitzen un parell d'activitats solidàries a l'escola.

  Per un cantó, del 3 fins el 12 de desembre podeu col·laborar en la campanya de recollida de roba usada i sabates per l'Àfrica. Podeu portar roba de llar, de nens, de joves i grans, utilitzant la bossa que van donar als vostres fills a l'escola. Les sabates s'han de dur lligades entre elles, per evitar que es desaparellin.

  assemblea.jpgPer altra banda, l'escola participa en la campanya "Un nen, una joguina". Es realitzaran unes xerrades de sensibilització pels alumnes de 4t, 5è i 6è, i del 10 al 20 de desembre es recolliran joguines. L´entitat amb qui l'escola col·labora (Pim-Pam-Pum) conjuntament amb el grup de joves de la parròquia) han preparat el següent llista de joguines proposades. No s'han de dur embolicades, doncs així les poden classificar per edats fàcilment.