Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Coaching per a pares i mares

    coaching.jpgL'AMPA de l'escola Jaume Ferran i Clua organitza una sessió informativa de Coaching per a pares i mares. És una activitat que ja van organitzar recentment, i a causa del seu èxit ara tornen a repetir.

    La nova sessió tindrà lloc a l'escola Jaume Ferra i Clua el proper dimecres 28 de novembre a les 20 h.
     
    Podeu consultar en aquest enllaç la presentació que es va fer a la darrera sessió.
     
    L'escola Jaume Ferran i Clua es troba a Valldoreix, al carrer Brolladors, nº 5. Cliqueu aquí per accedir a la guia de Sant Cugat.
     

  • Activitat de tardor pels nens de P3, P4 i P5

    fanalet.jpgUns pares de l'escola han organitzat una activitat per la setmana que ve: EL CONTE DEL FANALET.
    El dimarts 27 de novembre a les 5 de la tarda explicaran el conte a la biblioteca de l'escola (amb titelles i música). També us donaran les instruccions per poder fer un fanalet a casa

    Us animen a anar-hi, ja que és un conte molt, molt bonic, que als nens els encantarà i també podreu conèixer (el que encara no ho heu fet) un altre espai de l'escola, que és la biblioteca, on hi podeu anar totes les tardes de dilluns a dijous a mirar llibres, agafar-los en prèstec...

  • Col·laboració al manteniment d'ordinadors

    mantenimentPC.jpgL'escola ha sol·licitat a l'AMPA si hi ha algun pare o mare amb coneixements d'informàtica, que vulgui col·laborar en el manteniment d'ordinadors de l'escola. Hauria de contactar i coordinar-se amb el Javier, tutor de segon A.

  • Pedalada per l'escola pública

    Pedalada.jpgA causa de les últimes retallades realitzades per l'actual govern català, l'Escola Pública es troba en unes serioses dificultats per a mantenir la qualitat de l'ensenyament de les nostres filles i fills. Sabíeu que actualment no es cobreixen les baixes de mestres fins passats 10 dies lectius? Si això li sumem la pujada de ràtio per classe i la baixada de nombre de professors/es, ens trobem davant d'una situació molt complicada. L'Escola Joan Maragall ja ha patit aquesta situació i es possible que es vagi repetint durant tot el curs escolar.
     
    Aquest és un dels motius per la qual cosa es torna a convocar una PEDALADA PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE SANT CUGAT, ja que l'anterior per culpa de la pluja no es va poder realitzar. Aquesta nova pedalada es farà el dissabte 1 de desembre a les 11h a la plaça Octavià i us animem a participar-hi!

  • Presentació de l'Associació Atelca

    El proper dissabte 17 de novembre a les 17h hi ha la presentació a Sant Cugat de Atelca, Associació del Transtorn Específic del Llenguatge. Es farà a la Sala Montserrat de l’Edifici SC TRADE CENTER I. Av. De les Corts Catalanes 5-7 PB. Podeu consultar-ne el programa en aquest enllaç.

    Com que l'aforament és limitat, es preqa que s'envii un e-mail de confirmació,
    així com el nombre d’assistents a l'adreça atelca@atelca.es abans del dia 10 de Novembre.

    DitsColors.jpg

  • Teatre-forum: Educar és cosa meva... teva?

    L'ajuntament de Sant Cugat una sessió de TEATRE - FÒRUM sota el títol de “EDUCAR ÉS COSA MEVA... TEVA?”que pot ser del vostre interès.

    CONTINGUTS. La coeducació dels nens. La col·laboració entre l’escola i les famílies.

    “El Dani té un comportament indisciplinat a l’escola. La seva mare, atrafegada, no sap molt bé el que passa. Els pares del Dani i els seus professors estan preocupats però quan sorgeix un problema, cadascú exigeix responsabilitats a l’altre. Com podem treballar conjuntament? Cerquem entre tots vies per a trobar solucions plegats perquè guanyi finalment la qualitat de l’educació dels nostres fills.” A partir de la representació d’una petita obra, les famílies es veuran reflectides en la situació. Mitjançant el debat, conduit per un dinamitzador especialitzat, els participants contribuiran a finalitzar l’obra de teatre.

    Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Escola Pins del Vallès. L’entitat que condueix la sessió és Forn de teatre Pa’tothom (www.patothom.org).

    A QUI S’ADREÇA. Famílies amb fills/es de 6 a 12 anys (Primària).

    DIA, HORA I LLOC. Dilluns 3 de desembre de 2012, de 19 a 21 hores, a l’EscolaPins del Vallès.

    INSCRIPCIÓ. Cal enviar un correu electrònic a l’adreça formacioparesimares@santcugat.cat tot indicant:

     

    Nom i cognoms dels assistents

    Telèfon

    Correu electrònic

    Escola i curs del vostre fill/a

     

    També podeu fer la inscripció trucant al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat (93 565 70 00).

    Atès que el nombre de places és limitat, se us confirmarà la vostra inscripció mitjançant un correu electrònic o una trucada telefònica.

     

  • Dijous a les 21h, reunió de l'AMPA

    El dijous 8 de novembre a les 21h hi ha reunió de l'AMPA, amb el següent ordre del dia:MeetingLogo.jpg

    1. Informacions vàries de la junta
      • Darrer consell escolar
      • Eleccions al consell escolar
      • altres
    2. Informacions vàries de les Comissions

    3. Comunicats en català

    4. Precs i preguntes

     

  • Taller de participació sobre mobilitat

    PlaMobilitat.jpgDissabte 27 d'octubre l'ajuntament va organitzar un taller de participació sobre mobilitat. Es tractava d'opinar sobre el pla de mobilitat urbana que vol aprovar l'ajuntament. Aquest pla afecta a l'escola, perquè entre d'altres canvis, volen fer el passeig Sant Magí de doble direcció.

    La Comissió d'entorn de l'AMPA hi va assistir per reivindicar la necessitat de millorar la seguretat als accessos de l'escola. També hi van participar altres pares, representants d'AMPAs diverses de Sant Cugat, i d'altres ciutadans i membres d'associacions.

    Podeu conèixer-ne més detalls visitant el següent enllaç.

    Mobilitat1.jpgMobilitat2.jpg