Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Manifestació per la qualitat de l'ensenyament públic

    El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoca tothom a manifestar-se aquest dissabte en favor de la dignitat i qualitat de l'ensenyament públic. El punt de trobada es la Plaça Urquinaona (Barcelona) a les 18 hores.

    muce_27_oct_1.jpg

    Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)

    Associació d’Estudiants Progressistes (AEP)- Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)- Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS)- Federació d’Associacions de Paresd’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES)- Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC)- Federació d’Ensenyament de CCOO- Federació d’Ensenyamentde CGT- Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC)- FETE-UGT- Sindicat d’Estudiants (SE)- Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC)- USTEC•STEs(IAC)

  • Diada Solidaria amb l'Autisme

    TEAccio ha organitzat una diada solidaria amb l'autisme. Aquest grup de pares i professionals desenvolupa serveis, programes i recursos orientats a promoure el benestar i la qualitat de vida de les persones amb trastorn de l'espectre autista i de les seves famílies. Pel proper diumenge s'han proposat fer un esmorzar on esperen repartir 1000 frankfurts solidaris. Com podeu veure en aquest programa, hi haurà un munt d'activitats. La cita és el diumenge 28 de octubre de 10 14 h. a la plaza Roc Blanc de Can Trias - Viladecavalls.

    hotdog.jpg

  • Els alumnes de quart visiten Cugat.cat

    Els alumnes de quart han visitat les instal·lacions de Cugat.cat, en una activitat relacionada amb un treball sobre els mitjans de comunicació que estan fent. Podeu coneixer-ne més detalls consultant aquesta noticia.

    escola-visita-cugat.jpg

  • Debat sobre el model d'escola bressol

    El proper dilluns 22 d'octubre es realitza el debat “Quin model d'escola bressol volem?", organitzat per la PLATAFORMA PER L'EDUCACIÓ 0-3 CATALUNYA de la qual és membre la FaPaC, la CONFAVC, FMRPC, FETE-UGT, Rosa Sensat, CCOO, USTEC-STEs, ICV, PSC, ERC i AMPAS d’arreu el territori,

    Els representants de les diferents formacions polítiques hi participaran per exposar les seves propostes electorals en aquesta etapa educativa de cara a les properes eleccions autonòmiques. Amb el debat es vol crear un marc de trobada per reflexionar conjuntament sobre quina escola bressol / llar d'infants volem i necessitem. El debat és obert a tothom. La participació de les AMPA i de les famílies, com vosaltres, és decisiva en aquest debat per tal de traslladar les nostres inquietuds i preocupacions a la classe política.

    L'acte tindrà lloc a les 19:00h, a la Sala d'actes del Centre Cultural Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat (avda. Josep Tarradellas, 44).

     

  • Eleccions al Consell Escolar

    Des de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC) ens avisen de la proximitat de les eleccions al consell escolar. És moment de preparar-se doncs, si voleu participar en aquest òrgan de govern de l'escola. El missatge que ens han fet arribar és el següent:

    Enguany hi hauran eleccions als Consell Escolar de Centre, que és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. Uns dels objectius de la FaPaC és, aconseguir  apropar el CEC a els pares i mares.

    Com ja sabeu, tots els pares i mares del centre, tenen opció a presentar-se. Aquestes persones del consell escolar són elegides per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys el primer trimestre del curs escolar.

    Aprofitant les eleccions als Consells escolars de Centre, la  FaPaC proposa una campanya per formar i informar a pares i mares, creiem que tots junts podem fer una bona feina, fent una formació en cascada . Membres de junta de Comarques de FaPaC faran la formació de formadors, i qualsevol AMPA que vulgui participar pot apropar-se a la població més propera. Se'ls donarà eines per fer tallers dinàmics, amb les mares i pares,

    Us convidem als tallers de formació que tenim preparats, en diverses poblacions i us preguem confirmeu assistència, tot indicat l'AMPA, persones assistents i contacte a, dinamitzacio@fapac.cat

    A més, us adjuntem un calendari amb més dates de tallers programats, un enllaç on podreu conèixer les dades més actualitzades, així com de preguntes i respostes, cartell del Consell Escolar etc.

     

    Capcalera Eleccions CEC 2012.JPG

  • Aquest dijous 4 d'octubre, reunió de l'AMPA

    Amb l'assemblea de la setmana passada vam inaugurar les reunions de l'AMPA per aquest curs. Recordeu que ens reunim a les dependències de l'escola el primer dijous de cada mes a les 21h, i que tothom hi és benvingut.

    reunioAMPA.jpg