Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Reunions d'Inici de Curs

  El calendari de reunions d'inici de curs és el següent:

  Curs Data Lloc Hora
  P3  02/10/2012   aula de P3  17:00
  P4  03/10/2012  aula de P4  17:00
  P5  08/10/2012  aula de P5  17:00
  1er  25/09/2012  aula de música  17:00
  2on  11/10/2012  aula de música  17:00
  3er  04/10/2012  aula de música  17:00
  4art  01/10/2012  aula de música  17:00
   10/10/2012  aula de música  17:00 
   09/10/2012  aula de música   17:00
 • Aquest dijous, Assemblea

  Aquest dijous 27 DE SETEMBRE tenim L'ASSEMBLEA DE L'AMPA, A LES 21H A L'ESCOLA. Hi assistiran la directora de l'escola i membres de totes les comissions de l'AMPA per explicar-ne el funcionament.
   
  Esperem que siguem quants més millor.

  assemblea.jpgAquest és l'ordre del dia previst:
   
  1. Presentació del curs per part de la direcció de l'escola
  2. Presentació del funcionament de l'AMPA
  3. Renovació dels càrrecs de la Junta
  4. Presentació de les comissions de Treball i noves incorporacions
  5. Precs i preguntes

 • Pedalada en Defensa de l'Escola Pública

  Des de l'AMPA de l'escola Pi d'en Xandri s'ha engegat la iniciativa de fer una pedalada reivindicativa en favor de l'escola pública. Es farà el dissabte 29 de setembre a les 11h, sortint de la plaça Octavià. La convocatòria es fa extensa a totes les escoles de Sant Cugat, mitjançant el següent comunicat.

  Et preocupa que no es cobreixi la baixa laboral del mestre del teu fill o filla fins la segona setmana d´absència? Qui atendrà la seva classe durant aquest temps? Es podrà seguir el currículum escolar en condicions adequades?

  Et sembla justa la reducció de les beques menjador? Què en penses de la progresiva reducció de les subvencions al programa de socialització de llibres?

  T´amoina que pràcticament s´eliminin els recursos humans destinats a l´atenció de nens i nenes amb necessitats especials?

  Creus que aquestes mesures, i moltes altres, posen en perill l'educació dels nostres fills i la qualitat formativa de les generacions futures?

  Si consideres que l’educació pública és un valor indispensable de la nostra societat,

  Si vols que els teus fills puguin gaudir d’un ensenyament de qualitat,


  NO POTS FALLAR!

  T´ESPEREM A TU I A LA TEVA FAMILIA EL PROPER DISSABTE, 29 DE SETEMBRE DE 2012 A LES 11 HORES A LA PÇA. OCTAVIÀ PER FER UNAPEDALADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA. VENIU TOTS VESTITS DE GROC I JUNTS FAREM UN RECORREGUT PELS CARRERS DE SANT CUGAT. EN ACABAR, LLEGIREM UN MANIFEST EN DEFENSA D´UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT.

  NO POTS FALTAR! EL FUTUR DELS NOSTRES NENS I NENES

  ES MEREIX AIXÒ I MOLT MÉS!

  SEGUEIX-NOS A TWITTER (@ampapigroc) I FACEBOOK http://www.facebook.com/ElPiGroc

   

  MarxaPiGroc.jpg

   

 • Dimecres de groc per​ reivindicar l'escol​a pública

  Des de la Coordinadora d'AMPAs de l'Escola Pública de Sant Cugat, ens fan una proposta pel primer dia d'escola i que us faig arribar per si voleu fer-la extensiva a tots els pares i mares de les vostres respectives classes. Evidentment cadascú és lliure d'afegir-se o no a la proposta.

  yellow-t-shirt.jpgPer iniciativa de l'AMPA de l'Escola Gerbert d'Orlach hem acordat promoure un acte d'afirmació del nostre compromís amb l'escola pública de qualitat animant totes les famílies (pares, mares, nens i nenes, germans i germanes) que llueixin una samarreta groga el primer dia de classe el proper dimecres 12.

  Per això us animem a que, si us sembla escaient, feu la màxima difusió possible de la següent nota entre els vostres associats i associades i d'altres membres de la comunitat educativa que us siguin propers:

  Els pares i mares de les Escoles Públiques de Sant Cugat volem mostrar que comencem el curs amb il·lusió però també amb fermesa, compromesos amb l'objectiu de mantenir una Escola Pública de qualitat i per això volem començar les classes amb una nota de color... de color GROC, portant tots una samarreta d'aquest color el primer dia del curs com a mostra de la nostra determinació.

 • Butlletí informatiu del curs 2012-2013

  L'escola ha tramés el butlletí informatiu per aquest curs, que podeu consultar aquí.