Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Eleccions al Consell Escolar

Des de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC) ens avisen de la proximitat de les eleccions al consell escolar. És moment de preparar-se doncs, si voleu participar en aquest òrgan de govern de l'escola. El missatge que ens han fet arribar és el següent:

Enguany hi hauran eleccions als Consell Escolar de Centre, que és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. Uns dels objectius de la FaPaC és, aconseguir  apropar el CEC a els pares i mares.

Com ja sabeu, tots els pares i mares del centre, tenen opció a presentar-se. Aquestes persones del consell escolar són elegides per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys el primer trimestre del curs escolar.

Aprofitant les eleccions als Consells escolars de Centre, la  FaPaC proposa una campanya per formar i informar a pares i mares, creiem que tots junts podem fer una bona feina, fent una formació en cascada . Membres de junta de Comarques de FaPaC faran la formació de formadors, i qualsevol AMPA que vulgui participar pot apropar-se a la població més propera. Se'ls donarà eines per fer tallers dinàmics, amb les mares i pares,

Us convidem als tallers de formació que tenim preparats, en diverses poblacions i us preguem confirmeu assistència, tot indicat l'AMPA, persones assistents i contacte a, dinamitzacio@fapac.cat

A més, us adjuntem un calendari amb més dates de tallers programats, un enllaç on podreu conèixer les dades més actualitzades, així com de preguntes i respostes, cartell del Consell Escolar etc.

 

Capcalera Eleccions CEC 2012.JPG

Els comentaris estan tancats.