Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Debat sobre el model d'escola bressol

El proper dilluns 22 d'octubre es realitza el debat “Quin model d'escola bressol volem?", organitzat per la PLATAFORMA PER L'EDUCACIÓ 0-3 CATALUNYA de la qual és membre la FaPaC, la CONFAVC, FMRPC, FETE-UGT, Rosa Sensat, CCOO, USTEC-STEs, ICV, PSC, ERC i AMPAS d’arreu el territori,

Els representants de les diferents formacions polítiques hi participaran per exposar les seves propostes electorals en aquesta etapa educativa de cara a les properes eleccions autonòmiques. Amb el debat es vol crear un marc de trobada per reflexionar conjuntament sobre quina escola bressol / llar d'infants volem i necessitem. El debat és obert a tothom. La participació de les AMPA i de les famílies, com vosaltres, és decisiva en aquest debat per tal de traslladar les nostres inquietuds i preocupacions a la classe política.

L'acte tindrà lloc a les 19:00h, a la Sala d'actes del Centre Cultural Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat (avda. Josep Tarradellas, 44).

 

Els comentaris estan tancats.