Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

L'equip de Voleibol es posa en marxa!

Voleibol.jpgL'equip de Voleibol de mares i pares del Joan Maragall es posa en marxa! Els entrenaments es faran al gimnàs de l'escola els dimecres de 22h a 23h (de cara al curs vinent s'intentarà començar més aviat). Els entrenaments començaran el proper dimecres 6 de març.

Per matricular-vos només cal que aneu a l'OMET per omplir el full de matrícula. La quota són 16,86 €/mensuals fins al mes de juny (sempre i quant sigui un grup de mínim 10 persones). No cal pagar cap matrícula. Les classes finalitzaran la mateixa setmana que els nens/es acaben l’escola.

L'oficina de l’OMET es troba al Pg. Baró de Coubertin, 5 (Tot just entre els 2 pavellons esportius de la Rambla del Celler). L'horari d’atenció al públic és de: 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. Si necessiteu algun aclariment amb l'OMET us podeu posar en contacte amb l'Elsa Artigas al telèfon 678636379 o a l'adreça de correu electrònic: eartigas@teampartners.net

Si voleu passar una estona divertida i fer una mica d'esport, apunteu-vos al Volei!

Els comentaris estan tancats.