Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Saps on és Malawi ?

Saps on és malawi.jpgFins el 31 de Maig podeu veure en el Centre Cultural Abacus Sant Cugat l'exposició Saps on és Malawi ? En ella s'hi mostren detalls fotogràfics de Malawi i dels projectes que la ONG Active Africa hi porta a terme: alimentaris, educatius i de pous d'aigua tots destinats a nens i nenes de primària i infantil.

Malawi és un país de 15 milions d’habitants situat a l’est de l’Africa, entre Moçambic, Tanzània iZàmbia. No té mar però sí un llac, el tercer més gran d’Africa, que ocupa 1/3 de la seva superfície. L’activitat principal dels seus habitants és l’agricultura de subsistència. Amb una esperança de vida de 55 anys i situat al lloc 171/187 de l’índex de Desenvolupament Humà, des d’Active Africa treballen, des de fa gairebé 10 anys, per canviar aquestes xifres esfereïdores. Ho fan principalment a través de l’educació –només un 15% arriba al 2òn cicle de Secundària- però també de projectes sanitaris i de desenvolupament.

escola-abans-7.jpgescola-abans-5.jpg

 

Comentaris

  • Gràcies per la publicitat que en feu! A la taula de l'exposició teniu anunci d'una activitat sorpresa.

    Jordi
    (Anna 3r i Mireia P)

Els comentaris estan tancats.