Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Diada en defensa de l'escola pública

Cartell Petit.jpgLa Comissió Groga del Joan Maragall us comunica que el PROPER DIA 2 DE JUNY tindrà lloc la DIADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA.

Sota el lema “RETALLAR EN ENSENYAMENT ÉS RETALLAR EN FUTUR”, tota la comunitat educativa de Sant Cugat s’uneix per reivindicar un ensenyament públic de qualitat en contra de les retallades i de la LOMCE (Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa), recentment aprovada donant l’esquena a les protestes de tots els col·lectius de l’educació de tot l’estat.

Per aquest motiu, us esperem a tots a les 10.45 hores a l’entrada de l’escola del Passeig de la Creu. Des d’allà, començarem una cercavila cap a la Plaça Lluís Millet, on ens trobarem amb la resta de les escoles, que hauran fet també la seva pròpia cercavila des de cada centre.

Cada escola portarà una pancarta amb el lema de la diada i una paraula que simbolitzarà un valor de l’escola pública. En el cas del Maragall, el valor que representa la nostra escola és “ACOLLIDORA”. La nostra cercavila iniciarà la seva ruta amb unes maraques que qui ho vulgui podrà fabricar-se a l’estil casolà, amb ampolles buides farcides d’arrós, cigrons, llenties...ens trobarem amb Turó de Can Mates, Catalunya i Ciutat d’Alba al C/ Manel Farrés, just a les pistes esportives a sota del Consum. D’allà ens dirigirem totes cap a la Plaça. Lluis Millet on ens trobarem amb la resta d’escoles. Només ens falta la VOSTRA PARTICIPACIÓ!

Un cop ens trobem totes les escoles, ens dirigirem cap als Jardins de Coll Favà, punt on es farà lectura d’un MANIFEST EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA i coneixerem testimonis de persones que s’han format a l’escola pública.

Si vols lluitar contra unes retallades i una llei que aplica mesures que perjudica :

  • A tots els alumnes i estudiants, és a dir, els nostres fills i filles.
  • A totes les famílies.
  • A tot el professorat.
  • Al personal de suport educatiu i pas.
  • Al futur de les generacions més joves


DEIXA D'ESPERAR QUE LES COSES PASSIN, SURT I FES QUE PASSIN ...

DIUMENGE, 2 DE JUNY DE 2013

10:45h: Trobada de totes les famílies del Maragall a l’entrada del Passeig de la Creu.

11:00h: Inici cercavila cap a la plaça Lluís Millet.

11.30h: Arribada a Lluís Millet i trobada amb totes les escoles.

12:00h: Marxa cap als Jardins de Coll Favà.

12:30h: Lectura del manifest en defensa de l’escola pública.

Aquesta jornada és una iniciativa conjunta de:

  • Direccions de tots els centres educatius públics.
  • Assemblea de docents de Sant Cugat del Vallès.
  • AMPAs de les escoles de tot el municipi coordinades a traves de les seves comissions i assemblees Grogues.


 

Els comentaris estan tancats.