Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Comunicat de la Comissió Groga

    Les Comissions Grogues de les AMPAs de Sant Cugat anirem al proper Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat, que tindrà lloc aquest dilluns dia 15 de juliol a les 18'15h al mateix Ajuntament. La primera mitja hora del Ple és el que s'anomena Audiència Pública. És el moment que el Consistori s'obre a les preguntes de qualsevol ciutadà, grup o entitat de la ciutat.

    Les Grogues anirem a l'Audiència Pública per llegir el manifest conjunt que es va preparar per la manifestació del passat 2 de juny. També farem algunes preguntes sobre l'avantprojecte de la LOMCE, llei que prepara el Ministeri d'Educació i que creiem que serà perjudicial per la nostra Escola Pública i, en conseqüència, suposarà un nou retrocés en la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills i filles.

    Per nosaltres és molt important el vostre recolzament i per aquest motiu us convidem a venir el proper dilluns a l'Ajuntament de Sant Cugat a les 18'15h. Evidentment, si veniu amb la samarreta groga, molt millor!


    Us hi esperem!

     

    Comissió Groga del Joan Maragall

  • Alegacions al Pla de Mobilitat Urbana

    La comissió d'entorn de l'AMPA ha presentat alegacions al pla de mobilitat urbana aprovat per l'ajuntament de Sant Cugat. Les podeu consultar en aquest document.