Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Properes conferències

  El proper dilluns 10 a les 21'00h a la Sala d'Actes de la casa de cultura tindrà lloc una xerrada sota el títol: "Passem de Wert i parlem de l'educació del segle XXI" a càrrec de Jaume Funes, que parlarà del que representaria la LOMCE per tal d'entendre-la millor.

  El dimarts 11, la Fundació Filia organitza a Barcelona una jornada de conscienciació sobre la ruptura familiar. Amb el lema "Els pares es divorcien, els fills no", l'objectiu de la conferència és conscienciar a legisladors, psicòlegs, advocats i pares i mares de la problemàtica que es troben encara actualment milers de nens quan els seus pares es divorcien. Per a més informació, podeu consultar-ne el cartell i el següent document.

 • 1er concurs de truites

  Truita.jpgEnguany a la festa de fi de curs del dissabte 8 de Juny es celebrarà el primer concurs de truites de l'Escola Joan Maragall.  Podeu coneixer-ne més detalls consultant el següent document. Teniu ous per presentar-vos-hi ?

 • Reunió de l'AMPA el dia 13

  Recordeu que per motius logístics de la junta i de forma excepcional, la reunió  de l'AMPA del mes de juny es farà el dijous 13 en lloc del dia 6.

 • Manifestació Groga

  La manifestació de diumenge en defensa de l'escola pública va ser tot un èxit. La vàrem retransmetre a temps real des del compte de twitter de l'AMPA, i la podeu rememorar aquí en les següents recopilacions fotogràfiques.