Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Assamblea general, dijous 3 d'octubre

L’Assemblea General tindrà lloc el proper dijous 3 d’octubre a les 21h (i no el dia 26 de setembre com venia enunciat al butlletí de l’escola, per diverses raons s’ha hagut de modificar) amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació acta anterior.
  2. Proposta i elecció dels membres de la Junta
  3. Presentació de les Comissions i actualització dels membres
  4. Precs i preguntes

( Si algú té alguna proposta o esmena a l’ordre del dia, agrairem ens la faci arribar abans dels dia 30 de setembre)


Us volem recordar també que l'AMPA és l’instrument que tenim els pares i les mares per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola dels nostres fills. Aquesta associació està formada per tots els pares i mares de l’escola.

Per poder tirar endavant les feines i els projectes, l’AMPA disposa d’una Junta i d’un conjunt de Comissions i Grups de Treball ens les que tothom que hi vulgui hi pot participar; o bé parlant amb algun membre de la Comissió, o bé assistint a qualsevol reunió ordinària de la Junta i expressar aquesta voluntat. Les reunions es fan el primer dijous de cada mes a les 21:00 hores a l’escola.

 


És per això que us animem a venir el proper dijous dia 3 d’octubre per conèixer els membres que ja en formen part i conèixer les activitats que es realitzen des de l’AMPA.

Els comentaris estan tancats.