Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Comunicat de la comissió intercultural

    ContesDelMon.pngEl dia del mercat de puces la Comissió intercultural normalment organitzem un racó de contes del món. Aquest any volem proposar un racó de contes, danses i cançons del món.

    Aquest racó està pensat pels més petits i necessitem pares, mares, avis, familiars o amics disposats a fer conèixer una mica de la seva cultura explicant un conte, ensenyant un petit ball o una cançó típica o tradicional de la seva terra natal. Animeu-vos, necessitem la vostra ajuda!!

    Poseu-vos en contacte amb la nostra comissió el mail: interculturaljoanmaragall@gmail.com

    Recordeu, el mercat de puces és el dissabte 9 de novembre.

    Moltes gràcies i fins aviat!

     

  • Comunicat de la comissió groga

    tisores-groc.jpgLes Comissions Grogues de Sant Cugat donem suport a la Vaga de la Comunitat Educativa d'aquest dijous dia 24 d'octubre. Us adjuntem un document on us exposem les causes que motiven el nostre suport. I, tal com expliquem al comunicat, pensem que la nova llei LOMCE i les retallades que ja està patint l'ensenyament ens afecta a tots negativament. Us animem a recolzar la vaga en la mesura que us sigui possible.

    Comissió Groga del Joan Maragall

  • Sessió oberta de batucada

    batucada-playa-gandia.jpgDimarts dia 29 d'Octubre, de 21:00 a 22:00, es farà una sessió oberta de Batucada per a pares i mares de l'escola. Si estàs indecís o indecisa, vine a probar. Segur que t'apunten! La seguent setmana, Novembre, es començarà l'activitat normal.


    Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu a labatuescola@gmail.com

  • 5è Mercat de Segona Mà

    El proper 9 de Novembre es farà la cinquena edició del Mercat de segona ma de l'escola.

    Aquest curs hi haurà doncs dues edicions del mercat, una ara a la tardor i una altra a la primavera (amb la data encara per definir), per tal de satisfer la demanda de moltes famílies. Així doncs, esperem que el proper dia 9 vingui molta gent ja sigui a posar paradeta o a voltar i comprar (i esperem que faci sol!). Com sempre, tindrem un racó organitzat per la Comissió Intercultural amb unes quantes novetats.

    Podeu mirar aquí i aquí els sketchs promocionals que unes famílies de l'escola van preparar els darrers 2 anys

  • Batucada per adults

    Batucada.jpg

    Aquest any la batuescola obre un grup de batucada per a mares, pares i mestres de l'escola. L'objectiu és formar una banda de percussió per poder passar bones estones aprenent música, desconnectant i sobretot gaudint de la percussió en conjunt. Els interessats trobareu més informació aquí.