Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Concurs IKEA

    Ke.jpgLa nostra escola té la intenció de presentar-se al concurs de l'IKEA per guanyar 5.000 € per decorar-la!!

    Us demanem que aneu a votar per l'ESCOLA JOAN MARAGALL DE SANT CUGAT del 30 de novembre al 8 de desembre (inclosos) a l'IKEA Sabadell. Per fer-ho, s'ha de ser major d'edat i tenir la targeta IKEA Family (que és gratuïta).L'escola més votada serà la guanyadora, així que us demanem que feu el màxim de difusió entre tots els vostres amics, veïns, familiars, ... Trobareu les bases del concurs en aquest link.


    A veure si ho aconseguim!!! És en benefici de tots!!!

  • Equip de voleibol de pares i mares


    voleibol.jpgL'equip de Voleibol de mares i pares del Joan Maragall s'ha posat en marxa de nou aquest curs! Els entrenaments es fan al gimnàs de l'escola els dimecres de 22h a 23h. Si us hi voleu apuntar, encara queden places lliures i sereu molt ben rebuts!

    Per matricular-vos només cal que aneu a l'OMET per omplir el full de matrícula. La quota són 17,70 €/mensuals fins al mes de juny. L'oficina de l’OMET es troba al Pg. Baró de Coubertin, 5 (Tot just entre els 2 pavellons esportius de la Rambla del Celler). L'horari d’atenció al públic és de: 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. Si necessiteu algun aclariment amb l'OMET us podeu posar en contacte amb l'Elsa Artigas al telèfon 678636379 o a l'adreça de correu electrònic:eartigas@teampartners.net

  • Nova comanda de samarretes grogues

    SamarretaGroga.pngDes de la coordinadora de Comissions Grogues de Sant Cugat, s'està preparant una 2ª comanda conjunta de SAMARRETES GROGUES per les famílies nouvingudes i totes aquelles que l'any passat es van quedar sense.

    Qui vulgui una samarreta SOS ja la pot demanar en el formulari que trobareu aquí.

    Últim dia per demanar-les: proper divendres 15 de novembre !!

    Informació addicional en aquest document.

  • El conte de la nena del fanalet.

    NenaFanalet.pngEl proper dilluns dia 11/11/13 a les 17h s'explicarà a l'aula de música de l'escola el conte de La nena del fanalet. Ja és el tercer cop que es realitza aquesta activitat, sempre a la tardor, i sempre ha estat un èxit. Podeu veure aquí com va anar l'any passat.
     
    Esteu tots convidats!

  • propera reunió AMPA, dijous 7 de novembre a les 21h

    AmpaMeeting.pngL'ordre del dia de la propera reunió AMPA és el següent:

     

            1. Aprovació acta anterior
            2. Informació Consell Escolar
            3. Informacions vàries de les Comissions 
            4. Activitats vàries: Classes de reanimació a l'escola
            5. Precs i preguntes
  • Reanimació a l'escola

    En conjunció amb l'escola, un grup de mares i pares estan preparant uns tallers de reanimació-suport vital bàsic per tots els nens. Els tallers es faran adaptats a l'edat dels nens (des d'infantil fins a 6è) i a la seva capacitat de reaccionar davant una persona inconscient.

    Aquesta iniciativa ha sorgit arran d'un moviment de potenciació d'aquest ensenyament a les escoles, que a altres països ja es fa de forma curricular. 

    Els tallers es faran entre abril i maig de l'any que ve i un grup format per professions relacionades amb l'àmbit sanitari (metges, infermers, psicòlegs i treballadors socials) estan començant a preparar-los. 

    Si alguna mare/pare que li interessi el tema té ganes de participa i ajudar amb els tallers, que es posi en contacte el més aviat possible amb Miquel Pla, el coordinador del projecte. A la reunió de l'AMPA del dijous 7 de novembre s'explicarà el projecte amb més detall.