Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Reanimació a l'escola

En conjunció amb l'escola, un grup de mares i pares estan preparant uns tallers de reanimació-suport vital bàsic per tots els nens. Els tallers es faran adaptats a l'edat dels nens (des d'infantil fins a 6è) i a la seva capacitat de reaccionar davant una persona inconscient.

Aquesta iniciativa ha sorgit arran d'un moviment de potenciació d'aquest ensenyament a les escoles, que a altres països ja es fa de forma curricular. 

Els tallers es faran entre abril i maig de l'any que ve i un grup format per professions relacionades amb l'àmbit sanitari (metges, infermers, psicòlegs i treballadors socials) estan començant a preparar-los. 

Si alguna mare/pare que li interessi el tema té ganes de participa i ajudar amb els tallers, que es posi en contacte el més aviat possible amb Miquel Pla, el coordinador del projecte. A la reunió de l'AMPA del dijous 7 de novembre s'explicarà el projecte amb més detall.

Els comentaris estan tancats.