Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Concurs de dibuix

    kid-drawing.jpgEl proper 26 d'abril tindrà lloc la 6ª edició del Mercat de Segona Mà del Joan Maragall. Per fer el cartell anunciant el mercat, aquest cop la Comissió del mercat de 2a mà convoca un concurs de dibuix. Poden participar tots els nens i nenes de l'escola, fent un dibuix en format A4 sobre el Mercat de Segona Mà. En aquest document trobareu les bases del concurs i veureu on i fins quan podeu entregar els dibuixos.

    Els primers 10 participants tindran un petit obsequi. Per qualsevol dubte podeu contactar amb els membres de la comissió a mercat2ama@gmail.com

  • Escola de pares i mares 2014

    S'han enunciat les xerrades i tallers programats dins l’Escola de pares i mares entre gener i abril de 2014. Clicant el següent cartell en podreu consultar el detall.

    EscolaPares2014.jpg

    Si hi assistiu, us convidem a que ens expliqueu la xerrada, fent-ne un article per la vaca cega.

    Dels cursos proposats, en els següents dos cal inscripció prèvia:

    • Hi ha pares i mares perfectes? Com ser un bon guia per als nostres fills/es. Període d’inscripció: a partir del 20 de gener de 2014 i fins a omplir les places.
    • Vivint intensament. Curs d’habilitats educatives per a pares i mares amb fills/es des de 1er ESO en endavant. Període d’inscripció: A partir del 3 de febrer de 2014 i fins a omplir les places.
  • Punt de trobada: objectiu carnestoltes

    MeetingPoint.pngAquest curs la Comissió Intercultural de l’AMPA organitza una nova activitat : “el Punt de Trobada” .  Amb ella volen crear  un espai que permeti o faciliti  la interacció entre les famílies de l’escola al voltant d’una determinada activitat.
     
    La primera proposta va lligada al Carnaval. Proposen trobar-se un parell de tardes per pensar,  dissenyar, xerrar, cosir, enganxar, construir, etc. les disfresses dels nostres fills i filles. 

    Si tens una idea, no dubtis en anar-hi!. La trobada es farà a la ludoteca els propers divendres 24 de gener i 8 de febrer a les 16h45. Es pot portar roba , cartolina, patrons o de moment res. Hi trobareu unes quantes idees per començar a treballar a casa. Es comptarà amb el suport d’algunes mares iniciades a la costura.

    Entre tots i totes omplirem el Joan Maragall de vida submarina.

  • Cicle de tallers de recursos pràctics.

    CursParesIMares.pngLa comissió de l'escola de Pares i Mares ha organitzat un cicle de tallers de Recursos Pràctics, per treballar la ràbia, la gelosia, la tristesa i la por amb els nostres fills. El proper dimecres 5 de febrer a les 20h, es tractarà el tema de la Ràbia.

    El cicle està dirigit a pares/mares... de cicle infantil (P3,P4 i P5)i cicle inicial (1r i 2n). Es faran tallers dirigits pels més més grans més endavant.

    Confirmeu assistència: enviant un mail a escolamaresiparesmaragall@gmail.com  (amb el vostre nom, curs del vostre fill i telèfon de contacte)

  • Dijous 16 de gener, reunió de l'AMPA

    AmpaTitle.jpg

    Dijous 16 de gener a les 21h es convoca reunió de l'AMPA amb el següent ordre del dia :

    • Aprovació acta anterior
    • Informacions vàries de les Comissions
    • Precs i preguntes
  • Reunió de l'AMPA de Gener

    La reunió de l'AMPA d'aquest mes es farà el dijous dia 16.