Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • La biblioteca estrena Blog !

    BiblioMaragall.jpgLa biblioteca us vol informar d’un projecte iniciat durant el curs passat i que per fi veu la llum. El bloc de la biblioteca de l’escola.

    http://labibliodelmaragall.blogspot.com

    En aquest enllaç podreu visitar el nostre bloc, amb informacions de les novetats que s’incorporen al catàleg, activitats que fan els nens a la biblioteca, sessions de formació i difusió de la lectura, etc...

    Esperem la vostra visita!

  • Xerrades i Tallers a les Escoles

    EscolaParesMares.pngS'ha presentat el programa de les xerrades i tallers a les escoles que han organitzat les AMPA per aquest curs 2013-2014. Aquestes xerrades reben el suport de l’Ajuntament a través de la Línia de subvencions per a la formació de pares i mares. Complementen les xerrades i activitats sobre educació, que podeu consultar en aquest altre programa.

    Al nostre centre es farà la xerrada "Tenim dificultats per a fer complir les normes? Sabem posar límits que els ajudin a créixer?", a càrrec de la doctora en psicología Maria Jesús Comellas . Serà el proper 2 d'Abril, a les 20:30h. Per inscriure's-hi, cal enviar un e-mail a escolamaresiparesmaragall@gmail.com

     

  • Entrenaments oberts de bàsquet

    UESC.gifLa Unió Esportiva Sant Cugat ofereix entrenaments oberts a tots els nois i noies nascuts l’any 2002 que senten passió pel bàsquet.

    Els entrenaments seran els dos propers divendres, 21 i 28 de febrer, a les 17:30 hores, a l’escola.

    Cal confirmar assistència a l’email info@uesc.cat

  • Recordatori Concurs de Dibuix

    kid-drawing.jpgEl proper 26 d'abril tindrà lloc la 6ª edició del Mercat de Segona Mà del Joan Maragall. Per fer el cartell anunciant el mercat, aquest cop la Comissió del mercat de 2a mà convoca un concurs de dibuix. Poden participar tots els nens i nenes de l'escola, fent un dibuix en format A4 sobre el Mercat de Segona Mà. En aquest document trobareu les bases del concurs i veureu on i fins quan podeu entregar els dibuixos.

    Els primers 10 participants tindran un petit obsequi. Per qualsevol dubte podeu contactar amb els membres de la comissió a mercat2ama@gmail.com

  • Trobada de pares i mares (Think lab)


    L’AMPA de l’Escola Pi d’en Xandri i l’AMPA de l’Escola L’Olivera organitza un taller de 3 sessions obert a totes les famílies de Sant Cugat. Consisteix en un espai de trobada de pares i mares (Think lab) amb fills/es de 3 a 12 anys, que es farà a la Casa de Cultura.

    El període d’inscripció es va obrir el passat 3 de febrer, i estarà obert fins a cobrir places. Cal enviar la solicitus a grupdeparesimares@gmail.com

    EspaiTrobadaParesMares.jpg

  • DIS capacit ART 1.0

    PastedGraphic-2.jpgDel 4 al 28 de febrer podeu gaudir a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater de l'exposició "DIS capacit ART 1.0: Un desig-Una flor".

    DIS capacit ART 1.0. és un projecte que mitjançant l’art pretén sensibilitzar  la població davant la discapacitat visual i per aquest motiu crea espais que afavoreixin la creativitat de les persones,  amb i sense discapacitat visual.

    Un desig-una flor és la primera proposta artística que  sorgeix d’aquest projecte i recull els treballs de 36 persones en una exposició: flors que expressen desitjos.

    Les flors no porten el nom de l’artista que l’ha fet per tal que ningú associï la flor a una discapacitat, però si els desitjos corresponents transcrits a Braille per a facilitar la lectura d’aquells que ho necessiten  i oferir la possibilitat  d’experimentar als altres.

    L'exposició es una iniciativa nascuda dins el projecte educatiu Mira'm, creat amb la finalitat de sensibilitzar la societat davant la discapacitat visual. Si en voleu conèixer més detalls, podeu adreçar-vos a miram.projecte@gmail.com

  • Convocatoria de reunió de l'Ampa, dijous 6 de Febrer

    Fitxes.jpgOrdre del dia de la propera reunió AMPA, dijous 6 de febrer de 2014 a les 21h:

    • Aprovació acta anterior
    • Festa Fi de Curs i 6è
    • Aprovació canvi de banc (comissió econòmica)
    • Informacions vàries de les Comissions (Manteniment, Entorn, Comunicació...)
    • Precs i preguntes