Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

DIS capacit ART 1.0

PastedGraphic-2.jpgDel 4 al 28 de febrer podeu gaudir a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater de l'exposició "DIS capacit ART 1.0: Un desig-Una flor".

DIS capacit ART 1.0. és un projecte que mitjançant l’art pretén sensibilitzar  la població davant la discapacitat visual i per aquest motiu crea espais que afavoreixin la creativitat de les persones,  amb i sense discapacitat visual.

Un desig-una flor és la primera proposta artística que  sorgeix d’aquest projecte i recull els treballs de 36 persones en una exposició: flors que expressen desitjos.

Les flors no porten el nom de l’artista que l’ha fet per tal que ningú associï la flor a una discapacitat, però si els desitjos corresponents transcrits a Braille per a facilitar la lectura d’aquells que ho necessiten  i oferir la possibilitat  d’experimentar als altres.

L'exposició es una iniciativa nascuda dins el projecte educatiu Mira'm, creat amb la finalitat de sensibilitzar la societat davant la discapacitat visual. Si en voleu conèixer més detalls, podeu adreçar-vos a miram.projecte@gmail.com

Els comentaris estan tancats.