Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Voleibol i Batukada

Les mares i pares que fan voleibol i batukada a l'escola us animen a participar en aquestes activitats:

Voleibol de pares i mares a l'Escola Joan Maragall

Cada dimecres de 22h a 23h un grup de pares i mares es reuneixen al gimnàs de l'Escola per jugar a Voleibol amb una entrenadora de l'OMET. Si voleu fer esport de forma divertida, només cal que us apropeu qualsevol dimecres i feu una classe de prova sense cap compromís. Més info a l'OMET o al correu carles.falp@gmail.com.

A més, enguany ja hem fet tres partits amistosos amb altres escoles de Sant Cugat, aquí en podeu veure algunes fotografies:

Us hi esperem!

VoleibolP.JPG


Batukada de pares i mares a l'Escola Joan Maragall

Cada dimarts de 20'30h a 22h un grup de pares i mares es reuneixen a l'Escola per posar ritme a les seves vides! Si us hi voleu apuntar, només cal que us poseu en contacte amb l'Albert al correu al.green.bach@gmail.com

I si, per acabar-vos de decidir, ens voleu veure en directe, el 25 de maig per la tarda farem una jornada de la batuescola amb tots els grups de Batukada de les escoles de Sant Cugat, l'1 de juny actuarem a la diada de les Comissions Grogues pel centre de la Vila i a la Festa de Final de Curs tampoc hi faltarem!

Batukada.jpg

Els comentaris estan tancats.