Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Voleibol i Batukada

    Les mares i pares que fan voleibol i batukada a l'escola us animen a participar en aquestes activitats:

    Voleibol de pares i mares a l'Escola Joan Maragall

    Cada dimecres de 22h a 23h un grup de pares i mares es reuneixen al gimnàs de l'Escola per jugar a Voleibol amb una entrenadora de l'OMET. Si voleu fer esport de forma divertida, només cal que us apropeu qualsevol dimecres i feu una classe de prova sense cap compromís. Més info a l'OMET o al correu carles.falp@gmail.com.

    A més, enguany ja hem fet tres partits amistosos amb altres escoles de Sant Cugat, aquí en podeu veure algunes fotografies:

    Us hi esperem!

    VoleibolP.JPG


    Batukada de pares i mares a l'Escola Joan Maragall

    Cada dimarts de 20'30h a 22h un grup de pares i mares es reuneixen a l'Escola per posar ritme a les seves vides! Si us hi voleu apuntar, només cal que us poseu en contacte amb l'Albert al correu al.green.bach@gmail.com

    I si, per acabar-vos de decidir, ens voleu veure en directe, el 25 de maig per la tarda farem una jornada de la batuescola amb tots els grups de Batukada de les escoles de Sant Cugat, l'1 de juny actuarem a la diada de les Comissions Grogues pel centre de la Vila i a la Festa de Final de Curs tampoc hi faltarem!

    Batukada.jpg

  • 6è Mercat de segona mà

    El proper dissabte 26 d'abril de 11 a 14 h es celebrarà el 6è Mercat de segona mà a l'escola.

    Ja sabeu que podeu posar una parada per vendre a preus populars roba, llibres, articles de nadons, joguines, bicicletes, ... Tenim l'oportunitat de buidar l'armari d'aquelles coses que no necessitem i que sí que poden ser d'utilitat per algú altre.

    Com a les altres edicions, el cost de la taula és de 3 € més un dipòsit de 5 € que serà retornat al tornar la taula al menjador. La recaptació serà pel venedor.

    Aquest any el cartell s'ha confeccionat amb el dibuix de la guanyadora del Concurs de dibuix pel cartell del Mercat de segona mà, l'Ana M. Rodríguez de 3er. A La Vaca Cega podeu veure tots els dibuixos que hem rebut, tots magnífics.

    La Comissió necessita ajudants. En l'organització, en el racó d'animació infantil, ... I per fer fotos el dia del mercat. Si us animeu, contacteu amb nosaltres a mercat2ama@gmail.com

    Si voleu posar una paradeta o voleu més informació, heu d'escriure a mercat2ama@gmail.com, indicant de quin curs sou.

    Cartell.jpg

  • Es Busca Dissenyador

    Dissenyador.pngLa Coordinadora de Comissions Grogues de Sant Cugat (comissions que treballen contra les Retallades a l'Escola Pública) està buscant un dissenyador voluntari que faci un cartell per un concurs de dibuix que organitzen. Aquest cartell es distribuirà per les Escoles de Primària de Sant Cugat.
     
    Si coneixeu algú, si us plau, que es posi en contacte amb grogues.santcugat@gmail.com

  • Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

    L'alumne de l'escola Mónica Bruix, de 4art, ha passat a la semifinal del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Partint del convenciment de que llegir bé en veu alta es important, la fundació Enciclopèdia Catalana organitza aquesta competició per trobar el millor lector de Catalunya. A banda de fomentar la lectura entre els nens, el concurs vol ser un pretext  per, entre d'altres, practicar l'entonació, el ritme, les pauses i la fonètica, afavorir la comprensió lectora, i prendre consciència de l'organització de la informació. La Mònica competeix en la categoria Grumets vermells (3er i 4art de primària), i li desitgem moltíssima sort a la semifinal, que es celebrarà el mes de Maig, i on haurà de llegir fragments del llibre Zoomwatts!! d'Anna Fité.

    IMG-20140326-WA0003.jpgV1a.JPG

  • Samarreta de la Marxa Infantil de la Regularitat

    Com en anteriors edicions, en el concurs de dibuix per il·lustrar la Marxa Infantil de la Regularitat (competició organitzada pel Club Muntanyec Sant Cugat) els artistes de l'escola hi han fet un gran paper. S'hi van presentar més de 1400 dibuixos, i dels 20 dibuixos finalistes n'hi ha 8 d'alumnes de l'escola: Hugo Alejo Aldrin, Malak Achghaf, Iago Aragai, Hans Jung Fernandez, Maria Pla Trenchs, Arnau Segura, Gerard Urgell, i Nil Vazquez. A més a més, el dibuix de Liz Rossana ha estat el seleccionat per il·lustrar la samarreta de l'escola. L'enhorabona a tots ells !

    Dibuixos del Maragall Finalistes

    MI56_Aldrin-HugoAlejo8anys_CEIP-Joan-Maragall0001-150x150.jpgMI56-Achghaf-Malak-9anys-CEIP-Joan-Maragall0001b-150x150.jpgMI56-Aragai-Iago-7anys-CEIP-Joan-Maragall0001b-150x150.jpgMI56-Jung-Fernandez-Hans-7anys-CEIP-Joan-Maragall0001b-150x150.jpgMI56-Pla-Trenchs-Maria-CEIP-JoanMaragall-7anys0001b-150x150.jpgMI56-Segura-Arnau-CEIP-Joan-Maragall-7anys0001b-150x150.jpgMI56-Urgell-Gerard-CEIP-Joan-Maragall-7anys0001b-150x150.jpgMI56-Vazquez-Nil-CEIP-Joan-Maragall-9anys0001b-150x150.jpg

     

     

     

      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Dibuix seleccionat per estampar la samarreta de la marxa

    SamarretaMarxa.jpg

     

     

  • Reunió de l'AMPA

    AmpaMeeting.pngPel 3 d'abril a les 21h es convoca reunió de l'AMPA amb el següent ordre del dia

    • Aprovació acta anterior
    • Informació Consell Escolar
    • Proposta projecte Comissió Escola de mares i pares
    • Presentació pressupost anual AMPA - Comissió Econòmica
    • Informacions altres comissions
    • Precs i preguntes
  • Recordatori Xerrada a l'Escola

    CursParesIMares.pngUs volem fer un recordatori de la xerrada organitzada per l´AMPA de l´escola pel proper dimecres 2 d´abril a les 20.30h:

    • Tenim dificultats per a fer cumplir les normes? Sabem posar límits que els ajudin a crèixer?

    Serà a càrrec de Maria Jesús Comelles, Doctora en psicologia, professora de la UAB i col.laboradora del diaria Ara i Catalunya ràdio.