Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Comunicat Comissió groga i Concurs de Dibuix

Des de les AMPA's i les Comissions Grogues de les Escoles de Sant Cugat, veiem amb inquietud les noticies que ens arriben tant del Ministerio de Educación com del Departament d'Educació de la Generalitat. Per ambdues bandes ens arriben notícies que no resolen els problemes que patim amb la no complerta substitució de les baixes de professors, la reducció dels recursos per a nens amb necessitats especials, la reducció de les beques menjador i l'augment constant d'alumnat unit a la disminució de recursos humans i materials destinats al sistema públic d'ensenyament.

També veiem amb molta preocupació l’entrada en vigor de la LOMCE (Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa), que imposa mesures que posen en perill la qualitat de l’educació i els principis sobre els que se sustenta l’Escola Pública Catalana, entre ells la igualtat d’oportunitats i l’educació com a un dret social.

Es per tot això que estem organitzant una jornada reivindicativa pel diumenge 1 de juny a Sant Cugat.

Dins del marc dels actes previstos per la jornada reivindicativa, estem preparant un CONCURS DE DIBUIX en que poden participar totes les nenes i nens d'infantil i primària. L'objectiu del concurs es aconseguir una icona representativa (logo) que  serà estàndard de la Coordinadora d'Assemblees Grogues de Sant Cugat.

El cartell promocional de la jornada l'ha dissenyat una estudiant de batxillerat. Podeu consultar les bases del concurs en aquest document.

L'entrega de dibuixos la podeu fer a la Biblioteca de l'Escola abans del 23 de Maig i l'AMPA serà l'encarregada de recollir-los i fer-los arribar al jurat.

Animeu-vos a participar i ens veiem el proper 1 de Juny!

Comissió Groga de l'AMPA del Joan Maragall

CartellDibuixGrogues.jpg

Els comentaris estan tancats.