Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Comunicat de la junta de l'Ampa

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a l’Assemblea General de l’AMPA que tindrà lloc el proper dia 9 d’octubre a les 21:00 a l’Escola Joan Maragall.

Com ja sabeu, tots els pares i mares de l’escola formem part de l’AMPA i és la nostra eina per participar activament de l’escola i implicar-nos en l’educació que reben els nostres fills i filles. 

A la propera Assemblea podreu conèixer els diferents projectes que s’estan duent a terme i tant si sou famílies que comenceu aquest any, com si sóu famílies que ja porteu uns anys per l’escola, us animem a participar-hi i a que us impliqueu en aquesta tasca per tal de millorar-la entre tots i totes.

L’Assemblea de l’AMPA té lloc un cop l’any i l’objectiu és presentar la tasca realitzada pels pares i mares actius de l’AMPA, pels membres de les Comissions de Treball i de la Junta durant el curs anterior i és el moment d’elegir els nous càrrecs de la Junta per al curs que s’inicia i de que tothom que ho desitgi faci un pas endavant per formar part d’una de les Comissions de Treball.

Ordre del dia:

1- Presentació dels membres de la Junta del curs anterior

2- Presentació de les Comissions de Treball

3- Elecció dels nous membres de la Junta pel curs 2014-2015

4- Precs i preguntes

Si alguna persona està interessada en formar part de la Junta durant aquest curs, agrairíem que es poses en contacte amb nosaltres (presiampamaragall@gmail.com)

Tanmateix us adjuntem un petit document on podreu trobar més detalladament el que fa l’AMPA, així com els enllaços on podreu trobar més informació: 

Web de l'AMPA de l'escola http://ampamaragall.blogspirit.com 

Facebook AMPA http://www.facebook.com/AmpaCEIPJoanMaragallSantCugat 

Twitter de l'Ampa http://twitter.com/AMPAMaragallStQ 

Revista electrònica de l'escola http://vacacegamaragall.wordpress.com

 

Atentament,

Junta AMPA Maragall

Els comentaris estan tancats.